Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

heyda 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám jednička nelíbila, tak nezoufejte, dvojka je podle mě lepší. Opět ale musím zkritizovat přehnané fekální scény. Nevím, co to je za trend furt natáčet někoho jak sere nebo močí nebo ještě horší věci. To mě teda vtipné nepřijde. Ale jinak to byla solidní prča, která si vzala na paškál nejen terorismus, rasismus, ale i americkou vládu a obecné mínění o tom, že jsou Američani hloupí. :-D 60% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak celkem překvapení do pokračování jsem se nijak nemíchal a snažil se mu vyhýbat, ale jak už bývá zvykem tak jsem byl velice překvapen, Cho a Penn jsou borci a Harris je frajer. Sice je pravda že tady padne celkem dost trapností, a fekálního humoru přibylo požehnaně, ale i tak se objevý sem tam výbornej vtip. Nápad a provedení mě stále baví a patálie do kterých se dvojice dostane nemá chybu. Jen škoda té zamilovanosti která mi tam nepadla a vidíme ji v každém romantickém filmu. Ale každopádně jsem se bavil stejně jako u jedničky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snad ještě úchylnější a ujetější než jednička, to však neznamená, že lepší – spíše trapnější…Ta párty bez spodních dílů plavek – nebránil bych se…španělské ptáčky bych si na Guantanamu rozhodně „dát“ nechtěl ani omylem. Problém však je, že místy se tu objevily vskutku dobré humorné scény, ovšem převažovala naprosto trapná podívaná, okořeněná další dávkou až fekálního humoru, bizarních postav a zhuleným Bushem. Harold a Kumar však mají jediné velké štěstí a to, že oba jedou po fakt pěkných ženských a tak se to s nimi dá přetrpět…. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Čtyři roky jsme čekali na pokračování o dvouch týpcích, kteří si rádi sem tam (nejlépe neustále) zahulí trávu. Kdo jiný by to mohl být, než Harold a Kumar. Bylo to dlouhé čekání, ale každopádně to stálo za to .Zahulíme, uvidíme byla celkem hodně povedná komedie. Otázkou je, jestli druhý díl je lepší? Ano, pro mně je určitě lepší!!! Mnohem vtipnější. Třeba scéna na "party dole bez ", písnička " My Dick " , překladatel, hloupý policajt, který je hlavním hrdinou v patách a další vtipné scény u kterých jsem se velmi smál. A k tomu docela slušné hlášky. Když jsem dokoukal tuto komedii, tak jsem byl udiven, jak rychle mi utekla, což svědčí o tom, že sem se skvěle bavil. Hlavní hrdinové John Cho a Kal Penn jsou borci. Ale je jasné, že hlavní hvězda je zde Kal Penn, který má snad stále otevřenou pusu a právě on má velký podíl na zábavnosti. Konečně nějaka role ve filmu pro Neila Patricka Harrise ( znamý srandista z How I Met Your Mother). Škoda jen, že tady není skoro vůbec vtipný. Po dlouhé době jedna z těch lepších a nových komedií, co je vážně vtipná!!! ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Ak niekto čaká vtipný, šialený a v rámci možnosti inteligentný roadtrip movie v štýle prvého dielu, bude zrejme sklamaný rovnako ako ja. Jedná sa síce stále o šialený, nereálny a zhúlený sled udalostí, no namiesto humoru zostal len hnus...a nuda. V polovici som mal tých nechutností dosť a len s veľmi zlým pocitom som čakal na ďalšie nezmyselné vedľajšie postavy. Pritom som sa ale nemohol zbaviť predstavy, že ak by tvorcovia tento film vzali trochu inak, mohla by z toho vzniknúť dobrá satira. Takto bohužiaľ zostalo len minimum humoru, maximum fekálií a Neil Patrick Harris...s prižmúrenými očami 2*. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)
  • Počas práce na tomto projekte zahynul pri autonehode asistent produkcie Carol Trevino. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama