Reklama

Reklama

Projekt LAZAR

  • Česko Projekt Vzkříšení (více)
Trailer

Muž, kterého čeká rozsudek smrti se náhle probudí s druhou šancí na život. Netrvá dlouho a ukáže se, že jeho nový život je možná děsivější, než ten předchozí.  Ben má podmínku téměř za sebou, a je nesmírně vděčný za vše, co mu život dal: krásnou ženu, roztomilou dcerku a stabilní plat. Jeho život vypadá idylicky ... Jenže pak Ben nečekaně přijde o práci a bláhově se vrátí zpět ke zločinu. Společně se svým bratrem se pustí do krádeže, která bude mít fatální následky. Ben najednou stojí před smrtící injekcí, musí se rozloučit se svou rodinou a připravit se na nejhorší. Nakonec je vše ještě trochu jinak. Ben se probere k vědomí na děsivém psychiatrickém oddělení, kde mu sdělí, že byl najat jako čistič podlahy. Ben nic nechápe a jediné čím si je jistý je jeho láska k manželce a dceři. Musí však přijít na kloub tomu, jestli skutečně unikl smrti z lopaty anebo se stal součástí něčeho mnohem hrozivějšího. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Hollister 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní thriller bez čehokoliv originálního, místy dost chaotické, napínavé jen chvíli, pokusy o zvraty také nefungují, stejně tak jako celý film. Walker by spíš měl někde běhat po pláži mezi děvčaty do půli těla nebo blbnout s vytuněnýma autama a do filmů a žánrů typu Projekt Lazar se raději nepouštět. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Film ze začátku působil, tak nějak zmateně, ale docela se to pak rozjelo, ale stejně jsem prostě byl dost často velmi zmatený a vůbec jsem netušil co se ve filmu děje.. Chvílemi mě film připomínal prokletý ostrov. Na tomhle filmu je škoda, že neměl nějaký nečekaný konec, protože kdyby to zakončení bylo nějaké zajímavější tak si tento film zaslouží i 5 hvězd. 75% ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller,ktorý ale núti diváka premýšľať,a to celý film.Takže celkom ľahko udrží pozornosť diváka.Ak niekoho popravia smrtiacou injekciou,to ešte neznamená že musí byť mŕtvi.Môže žiť iným životom,napr.v takom blázinci ako správca.Je to hodne hlboký film,kde láska a pocit viny sú veľmi úzko prepojené.Žiadny zázrak to nie je,dalo sa z toho vytrieskať omnoho viac,ale neľutujem. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Chybkou a dost podstatnou je, že se prostředek vleče, i kdyš se říká, že co se vleče neuteče, tak tady to právě neplatí, uteklo to, ale bezúčelně. Začátek a konec je naopak velmi svižný a zajímavý. Skoro už od začátku jsem si myslel, že mám pointu rozlousknutou a v tom zvrat a velmi překvapyvý a zajímavý, ale pak se to navrátilo do stejných kolejí a trošinku se to schodilo. Ale celková atmosfera byla super a celou dobu jsem nevěděl co od toho čekat. ()

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Prvních zhruba 70 minut je perfektních, ale ten konec to dost pohřbil. Přitom potenciál má tento film ohromný. Spousta napínavých, místy až děsivých scén a v úvodu nastíněná zajímavá myšlenka, která ale nakonec vyústí v něco úplně jiného. Silnější 3* a docela mě to mrzí, rád bych dal víc, ale nemůžu... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Heaven Project. (R´Hell)

Reklama

Reklama