Reklama

Reklama

Líbánky s.r.o.

(festivalový název)
  • Indie Honeymoon Travels Pvt. Ltd. (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest nesourodých novomanželských párů se vydává na svatební cestu s cestovní kanceláří Honeymoon Travels. Poznají účastníci zájezdu více sami sebe,nebo své spolucestující během rozličných dobrodružství? Co je čeká na společné cestě do Goa? (Festival bollywoodského filmu)

Recenze (9)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Každý rozumný Ind by si měl dobře rozmyslet, jestli po svatbě vůbec vyrazit na svatební cestu. To, co se totiž dozví o svém partnerovi, mu možná obrátí svět naruby. ____ Různorodé páry prožívají na svatební cestě různá prozření. Některá nejsou vůbec příjemná, jiná jsou pohádkového charakteru. Snímek se tak pohybuje od realismu až k fantazy. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

ale s hodne odrenyma usima..ale vzhledem k tomu, ze prvni film tohoto rocniku festivalu jsem trosku z navalu vzteku podhodnotil, tak zde se priklonim z 3,5 hvezdy na 4..prvnich 20-30 minut opet hodne nudnych..ale potom to vse zacalo zapadat, mnozstvi paru zacalo byt necim charakteristickych a osobne jsem si zacal na tu velkou rodinku zvykat...a cim se to blizilo ke konci tak to bylo lepsi a lepsi:)..jen dve vytky...pro me slabe tanecni sceny, resp ne tak jak mam rad..a pak ten scenar...no jako dejova vsuvka s dcerou opravdu nevim nevim co ten scenarista predtim vecer bral:) ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Nie zlé, len také zvláštne, inak obyčajný príbeh niekoľkých príbehov novomanželských dvojíc, nebyť páriku Superhrdinov a to doslova. Inak Abhay s Minisshou tvorili nádherný párik a tá tanečná scénka fakt dobré.... len tú ich líniu príbehu "skutoční superhrdinovia" som nejako nepobrala, teda celkovo jej prítomnosť v filme. Inak pohodová vec. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nápadité řešení schématického námětu o několika novomanželech na společné svatební cestě, to jsou Líbánky s. r. o. Máme tu jedny starší novomanžele, pro něž je to již druhá zkušenost, dále je tu jedno domluvené manželství, jedno velice idylické, další je osvěžené štěbetající ženuškou, v jejich protikladu je tu také na oko velice spořádaný tradiční pár a celé to uzavírá jedno kamarádské manželství. Společně procházejí nepřeberným množstvím malých krizí a úspěchů a baví příjemnou dávkou vtipných dialogů, reálných problémů, comicsové akce a v neposlední řadě s nimi zažijeme i nějaký ten coming out. Z hereckého obsazení na mě udělala největší dojem Raima Sen, protihráčka Aishwaryi z Chocker Bali, zralá Shabana Azmi, medvídek Abhay Deol, který začínal v Socha Na Tha a pořád je řádně roztomilý, a Kay Kay Menon ukázal, že se umí pořádně odvázat :). Poprvé jsem si všimla Bomana a bývalo by snad bylo lepší, kdyby to bylo naposledy, jindy totiž u něj výrazně postrádám zdejší image "jsem v pohodě a v 70. jsem byl kus" ;) #festivalbollywoodskehofilmu ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo a kompozične to bolo skvelé, ale obsahovo to dosť zaostala za svojimi možnosťami a potenciálom. Spočiatku bolo dosť problematické zorientovať sa v týchto pároch, ale postupne sa prostredníctvom krátkych retrospektívnych príbehov dozvedáme, ako tieto páriky vznikli, a potom je už všetko jasné. Mimochodom, tie retro scénky ma bavili z celého filmu snáď najviac. Inak to bolo celkom fajn, aj keď občas príliš impulzívne a nesúrodé. Dialógy tiež väčšinou nič extra, no a ten párik superhrdinov, to mi sem vôbec nepasovalo... 3* ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama