Reklama

Reklama

Na doživotí

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Komedie
USA, (2007–2009), 23 h 3 min (Minutáž: 42–52 min)

Hrají:

Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brent Sexton, Donal Logue, Brooke Langton, Robin Weigert, William Atherton, Jessy Schram, Caroline Macey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Policista Charlie strávil dvanáct let v těžkém vězení za vraždy, které nespáchal. Nový soud mu přiznal pohádkové odškodnění a právo na práci detektiva. Spolu s novou parťačkou ho teď čeká první případ. (oficiální text distributora)

Recenze (175)

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Kriminálky poslední doby mě začaly pěkně štvát, všechny jsou tak nějak na jedno brdo. Ale tahle je jiná. Okouzlujicí zrzavý Charlie Crews se svýma neuvěřitelnýma hláškama, hromadou ovoce a osobním ananasem mě naprosto dostal :-)). Výborná scéna s kufrem auta v posledním díle první sezony u které hraje skladba "Who by Fire" Od Leonarda Cohena byla vskutku.. užasná. Luxusní seriál. Jen nevím jestli jsem ráda nebo jsem smutná za to, že jsou jen dvě série.. No aspoň neměli šanci to zkazit velkým množstvím dílů :-). "I'm not attached to this car!" - myslím že Bentleymu by se oddal každej, Zen jde stranou :-)). ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Velmi chytrý a vynalézavý scénář nepolevující s postupujícími díly v nápadech, dialozích napětí ani humoru .Damian Lewis dělá z nadprůměrného seriálu seriál unikátní, ale i všechny ostatní role jsou zvládnuté, včetně epizodní, v níž exceluje Adam Arkin, kterého téměř není vidět, ale člověk se těší, kdy se jako vzácná bylinka na chvíli objeví. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Takže seriál nám skončil a já musím říct, že naprosto skvělý. Jak jednotlivé příběhy, tak i hlavní příběh, který naštěstí došel k parádnímu rozuzlení. Úžasný dialogy mezi postavama (což byla věc, která seriál hodně podržela), především mezi Crewsem, Reesovou a ve druhé řadě ještě s Tidwelem. Do toho nějaký to ovoce, mrtvola. No mezi nebritskými kriminálními seriály rozhodně jeden z nejlepších. Nejlepší epizody: 2x06 - Did You Feel That?, 2x21 - One ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější krimi seriál.A za tím si stojím.Jasně,Life není dokonalý,díky stávce scénáristů byl konec první sezony moc uspěchaný a stejně na tom byl i úplný závěr,který zase doplatil na nízkou sledovanost a snahu tvůrců to co nejrychleji ukončit.A je velká škoda,že se tak zajímavý a v rámci možností originální seriál dočkal jen necelých dvou sérií,zatímco jiné krimi seriály pokračují pořád dál a dál,klidně i deset řad.Je tady všechno,skvělí herci včele s perfektním Damienem Lewisem,výborně napsané postavy,zajímavé případy,dobře vpasovaná konspirační zápletka a zatraceně sexy Sarah Shahi coby parťačka hlavního hrdiny.Zenový polda Charlie Crews byl jednou z nejzajímavějších seriálových postav a zasloužil si víc dílů. Update: Koruna sejmuta,přišel Castle. ()

Mchazik 

všechny recenze uživatele

Charlie Crews mě vždycky dostane těma svýma hláškama. Policajt který seděl bezdůvodně 12 let ve vězení a zkusil si tam opravdoví peklo a k tomu se ještě dokázal vrátil zpět k policii chce kuráž. A tam se vrátil i pres to ze dostal finanční odškodnění od státu, místo toho mohl ležet někde na pláži a válet šunky. ()

Galerie (295)

Zajímavosti (3)

  • Damian Lewis (Charlie Crews) a Helen McCrory (Amanda Puryer) tvoria v skutočnom živote pár a majú spolu dve deti. (m.a.t.o.)
  • Číslo odznaku Charlieho Crewsa je 38012. (m.a.t.o.)
  • Pozorný divák si môže všimnúť, že v posledných epizódach druhej série sú zábery so Sarah Shahi (Dani Reese) natočené tak, že kamera ju sníma iba nad ramenami. To kvôli tomu, že herečka bola v tom čase už v pokročilom štádiu tehotenstva. (m.a.t.o.)

Související novinky

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Reklama

Reklama