Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Název dokumentu je odvozen od oblíbeného rčení slovenského herce Jozefa Krónera. V temperamentním hovoru to připomíná dcera Zuzana a přibližuje i další zážitky, postoje a názory. Kdo by si rád, právě pod tímto názvem, nepřipomněl úžasný herecký výkon z oskarového Obchodu na korze nebo ze ságy o rodu Pichandů v Tisícročné včele. Nesmrtelným zůstává i v rázovitých figurách venkovských chlapíků ze seriálů, které patří k televiznímu "rodinnému stříbru". Navenek veselá kopa, ve skutečnosti smutný klaun, zádumčivý rybář i bujarý hostitel, pokorný vůči kumštu, vědomý si své vlastní ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Radek99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokumentární film o životě a díle velkého slovenského herce Jozefa Krónera nazíraný optikou jeho dcery, přátel a kolegů. Jozef Króner - slovy jeho dcery ,,smutný klaun"... ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutný klaun, jak zde zmínila jeho dcera. Jako jeden z mála mě možnost i lehce pocestovat po světě, ale stačilo to? Když nehrál nebo nedostával role, tak začal psát a dokonce 2 jeho povídky byly zfilmované pro televizi. To jsem ani nevěděl. Nevím o žádném jiném dokumentu o něm. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama