Reklama

Reklama

Šťastnou cestu

  • USA Happy Journay
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Akční
Československo, 1962, 12 min

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tatra 603 v této podařené reklamě představuje přesně to vozidlo, které si toužím pořídit ve chvíli, kdy si o pár metrů protáhnu garáž a na zahradě narazím na výživný ropný vrt. Nedovedu si představit, že by mimořádné schopnosti tohoto polotanku mohly být natočeny přesvědčivěji. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

prej akční :-) Tenhle krátkej film je taková velká reklamu na Tatru 603-2. Máte jedinečnou možnost vidět 603ku v situacích, ve kterejch jí asi nikde jinde neuvidíte. Proháněj jí tam po všech možnejch cestách i necestách, v blátě, na sněhu, dokonce je tam i pasáž, kde 603 absolvuje přebrodění jakýhosi vodního toku. Autorům bych vytknul 1 zásadní věc. Místo tý otravný písničky, která ve filmu celou dobu hraje, by bylo lepší poslouchat autentickej zvuk tatrováckýho motoru. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na poměry českého (nejen krátkého) filmu rozhodně nevídaná věc. I po padesáti letech obdivuhodné, zručně a nápaditě natočené kaskadérské kousky, momenty jako vystřižené z bondovek nebo původního Italian Job... A k tomu všemu ta legendární Tatra 603, automobil podivný stejně jako krásný. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Krásný kus filmařiny, u kterého zaplesá srdíčko každého autofila :) Tak krásný vůz jako Tatra 603 si nemohl zasloužit lepší reklamu... Btw. mně se teda líbila i ta "písnička" ;) 85% ()

kebom 

všechny recenze uživatele

Kratučký propagačný film, ktorý mal zjavne pomôcť vývozu Tatry 603. Inak za povšimnutie stoja zvláštne odetí policajti, ako keby z francúzskeho filmu. Auto, na ktorom prenasledujú Tatru 603 je jeden z prototypov Kopřivnickej automobilky. ()

Reklama

Reklama