Reklama

Reklama

Vánoční koleda pana Karrolla

(TV film)
  • USA Karroll's Christmas (více)

Obsahy(1)

Allen Karroll nenávidí Vánoce od té doby, kdy ho jeho bývalá přítelkyně právě ve svátečním čase ponížila před tisíci lidí. Vzhledem k tomu, že se živí jako autor svátečních přání, to tak nemá jednoduché. Podaří se vánočním duchům docílit toho, aby znovu objevil kouzlo Vánoc? Americká komedie na motivy povídky Ch. Dickense. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal docela slibně, ale s objevením prvního vánočního ducha, to šlo do kopru, ve kterém už to zůstalo. Naprosto zbytečnej bohudík zapomenutej film. ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Průměrná rodinná komedie, která vás ve vánočním shonu nijak neurazí. Zajímavá myšlenka sice není zpracována úplně nejlépe, a některé vtípky působí možná až trapně, ale pár zajímavých a humorných scén se také objeví (třeba žádání o ruku na ledě je opravdu povedené :) ... 55% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anglický spisovateľ Charles Dickens napísal v roku 1843 poviedku "Vianočná koleda" (Christmas Carol). Je to príbeh o lakomom, nespoločenskom a zatrpknutom starom mužovi, ktorého počas štedrovečernej noci navštívia traja duchovia a zmenia jeho pohľad na svet. Toto literárne dielo bolo už mnoho krát sfilmované. Videl som dosť veľa verzií. Niektoré sú vynikajúce, iné za moc nestoja. Niektoré sa verne pridržiavajú literárnej predlohy, iné sa od nej značne odkláňajú. Americký televízny snímok "Vianočná koleda pána Karrolla" by som označil ako nie celkom podarenú, ale na jedno pozretie v období vianočných sviatkov znesiteľnú, zmodernizovanú parafrázu na Dickensov klasický príbeh o mrzutom chlapovi, ktorý nemá rád Vianoce. ** ()

Eruntano 

všechny recenze uživatele

Kýč. Byl jsem s tím filmem čistě náhodou v jedné místnosti a co jsem postřehl nebylo nic, co by mě vyloženě pohoršilo. Prostě jen naivní a hloupoučká vánoční hříčka. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie :). Člověk nemůže čekat nic světoborného :), ale pobaví se. Fajn film. LOL, ta žádost o ruku na ledě :). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama