Reklama

Reklama

VOD (1)

Dcery a synové matky Whitfieldové, která žije s přítelem na předměstí Los Angeles, přijedou po dlouhé době domů na Vánoce. Zpočátku to ovšem nevypadá na velkou idylku, protože každý z potomků si přivezl nejen spoustu zavazadel, ale i nečekaná překvapení.
Tyhle Vánoce budou patřit jenom rodině. Po dlouhé době se totiž dcery Kelli, Lisa a Mel, a synové Michael, Claude a Quentin Whitfieldovi rozhodli, že stráví vánoční svátky s matkou Ma'Dere (Loretta Devineová) a jejím přítelem Joem (Delroy Lindo). A každý z potomků si domů přiváží nejen spoustou zavazadel, ale i nějaká ta nečekaná překvapení. Žárovky už jsou rozvěšeny, vánoční strom ozdoben, zatím se však jen otevírají staré rány a rodinné vztahy procházejí zkouškou. Nakonec se ale přece jenom dají všichni dohromady, aby znovu oslavili ten báječný dar - že jsou členy velké milující rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Vedle Zamilovaného profesora a seriálu Fresh Prince je tohle asi to nejčernější, co můžeme v televizi vidět. Možná, že je to jen můj pocit, ale tohle dílo je typický příklad pozitivní diskriminace. Mimo to je děj plytký, nudný, vtipy jsou trapné a Vánoční atmosféra nám nějak zmizela. Řadový americký film, který ještě spousta faktorů kazí. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Poměrně velká černošská rodina se sejde na Vánoce doma. To je z toho vánočního asi tak vše. Film je o rodinných vztazích a o tom, jaké má kdo tajemství nebo problémy. Vlastně by se to dalo zařadit do kterékoli jiné roční doby, jde o to, že Vánoce jsou nejchytlavější. Jako vánoční film bych to vůbec nepovažoval a jako komedii taky moc ne. Ten film by nebyl až zas tak špatný, kdyby účinkující černoši tak strašně nepřehrávali. Holky za každou větou výraz "já jsem ta největší kost" a kluci zase to obligátní raperské vlnění. Pro mě nejzajímavější postava byl nejstarší brácha. Jeho příběh byl, co se dramatu týče, nejpoutavější a i představitel jeho role byl pro mne nejlepším hercem. Co by si měl každý z tohoto filmu vzít je zdůraznění rodinné soudržnosti a fakt, že o Vánocích se lidé stávají lepšími. ()

Reklama

Cracker 

všechny recenze uživatele

Bolo by skvelé keby tento film vysielali niekedy na Vianoce, namiesto tých ohraných a nudných "vianočných" komedii. Pekný scenár, tá rodinná atmosféra sa mi veľmi páčila. Síce sa dá povedať že je to mierne americké klišé ale mne sa film zapáčil. Dopomohol mi k tomu vtipný scenár a kopa mojich obľúbených hercov...:) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz to nie su vanocni Prazdniny s Chevym Chase - om, no stale kludne pohodova vianocna atmosfera tam je. Akurat ze kazdy z potomkov si priniesol batozinu a spustu prekvapeni, mimochodom vysoke hodnotenie aj za to, ze slo o zarobok brutalny. No a o peniaze ide vzdy- az v prvom rade, ako to hovoril isty politik. 68 % ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Možná bych od toho čekala i víc, protože vím, že Američané jsou jediní, kteří dokáží naladit tu správnou sentimentální Vánoční atmosféru. Připadá mi, že kolem Vánoc to jenom proběhlo a sentimentalita čišela úplně z něčeho jiného než z čeho by měla. Ale na druhou stranu je pravda, že ničím neurazí. Takže pokud nevíte co s načatou hodinou... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama