Reklama

Reklama

Záhadný jednorožec

  • Norsko Monocerus
všechny plakáty
Norsko / USA, 2007, 100 min

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá Sára Goodová je talentovaná jezdkyně, proto všechny překvapí, když při závodu ztratí nad svým koněm kontrolu a neudrží se v sedle. Jenom Sára však zná pravý důvod nebezpečného pádu - nedokázala se soustředit, když její myšlenky ovládla podivná vize. Sára netuší, že snila o skutečné události - o posledním rozloučení s její babičkou Gudrun, která prožila život v daleké zemi za oceánem - v Norsku. Krátce nato vyhledá Sáru Tor, Gudrunin nejlepší přítel, a předá jí vzkaz, který Sáře i celé její rodině navždy změní život. Sára se však o tajemné legendy a záhadné příběhy nestará. Zajímá ji pouze jediná věc - odváží se někdy vyhoupnout znovu do sedla? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Smok 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdy zvyčajne dávam filmom, ktoré som ochotný si pozrieť ešte raz. Toto ten prípad nie je a nezachránia to ani koníky a krásne severské exteriéry. Bohužiaľ tuctová podpriemerná dráma (?). ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Íhaha, to bylo strašný. Kdyby stupidita nadnášela, dívali bychom se na tenhle film dalekohledem. Vidět to ještě jednou, tak na jaře už nezaseju. ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Nenáročný, ač pohádkový, přesto velmi civilní příběh na nedělní odpoledne. Cíleno zejm. na milovnice koní ()

BrckoGOS 

všechny recenze uživatele

Kdejaká koňofilská slepice nad tim urcite tala.. ja umiral.. touhou, aby to doslo do konce.. spatne bylo temer vse, od pribehu, pres střihy az po neustale nutkani cpat do kazde sceny hudbu... mimochodem kvalita zvuku byla asi uplne nejhorsi...zachranila to pekna priroda a celkem hezka hlavni prestavitelka.. i kdyz teda pokud chteli, aby herecka ve scenach plakala, tak meli vybrat takovou,.ktera to umi... ()

Shay 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, na který se pokaždé moc ráda podívám. Nádherná krajina Norska je jen bonus. :)) ()

Gannica 

všechny recenze uživatele

Když jsem kdysi býval milovníkem koní, hodnotil bych fil za 5 hvězd. Nyní z pohledu "normálního" člověka, dávám 3. Stále je to koukatelné dílo, sem tam nějaká ta nudnější scéna, občas i zábava, a skvělá krajina Norska. ()

Reklama

Reklama