Reklama

Reklama

Slavný automobilový závodník Al Shines je nucen vybudovat si vlastní tým, protože se s ním rozešel jeho sponzor Robin Cates. A ke všemu Robin teď uzavřel novou sponzorskou smlouvu s Alovou dcerou Kylie. Sebejistá dívka je se svým ovdovělým otcem na kordy a dost často se dostává do konfliktu i s profesionálním závodníkem starým jako ona, Kidem Walkerem, přestože občas mezi nimi zahoří láska. Zájmem sponzora ovšem je, aby členové mladé dvojice spolu vzájemně soupeřili. (AMC Czech)

(více)

Recenze (14)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slušný a hodně, dívka a nascar a taky láska to je jasný a v pohodě příběh, sice až moc předvidatelný a hodně sladký a málo dramatický. Ušlo to. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to jenom kvůli Michelle Trachtenberg, kterou znám dobře z Eurotripu, ale samotnej příběh byl neskutečně špatnej, auta Nascar jezdila po okruhu naprosto nereálně ( neustále 1 cm od sebe) a strašně pomalu. Navíc tam byly i logický trhliny a debilní časový skoky (v jedný chvíli je do konce 30 kol, pak Michelle najede na kus upadlýho nárazníku, zajede ke straně, a než vyleze z auta, tak závod skončí). Film je plný klišé, který ale ani nejsou podaný správně. Děj prostě nudnej, žádná pointa, žádný vyvrcholení, film prostě jen tak skončí. 15% a to jsem ještě hodnej. ()

Reklama

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Fascinující sportovní drama naprosto uspokojí měrou vrchovatou zejména ty diváky, kteří jsou přesvědčeni, že nejdůležitější součástí závodní kombinézy je paví boa, nejdravěji sešlápne plynový pedál lodička značky Gucci a přihrádka v palubní desce slouží pro uložení čivavy. Michelle Trautenberg, excelující v příběhu o lásce k otci, závodníkovi, mechanikovi, kamarádovi mechanika, benzínu a převodovce, dává jasnou odpověď všem rýpalům, kteří pochybují, že by se Ayrtonu Sennovi nestala ta nepříjemnost v Imole, kdyby měl předkus a kozy. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Filmy z nablýskaného závodního prostředí plné pestrobarevných burácejících auťáků by mě měly nadchnout, ať už jsou sebeblbější. Tady se to ale nepovedlo. Nabízí se srovnání se Stalloneho Formulí. To je sice taky nelogická klišovitá slátanina, ale Stallone prostě ví, jak na diváka ušít boudu, aby mu to sežral i s navijákem. Oproti tomu Okruh si nějak pozvolna plyne časem, k žádné postavě si člověk nevytvoří ani náznak jakéhokoliv vztahu a to, jestli hlavní hrdinka vyhraje nebo se jí zadře motor ještě před startem, je vám úplně ukradené. Takže místo závodní atmosféry máte při sledování spíše pocit výrazně podprůměrné podívané pro odrostlejší děti nebo mladší teenagery. Dal bych tak 28 %. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Jestli to nemysleli jako parodii, tak v tom případě si stojím za svým hodnocením. Postavené na hlavu je slabé slovo. Scénář a všechno tohle hodně uškodilo hercům, protože nepodávali zase úplně nejhorší výkony (za to mají tu jednu hvězdičku). ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama