Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (830)

Botič 

všechny recenze uživatele

Ne, Ne, Ne tohle nebylo dobrý - Ale vlastně proč ne:o) s odstupem času a po docenění některých životních pravd si tohle dílko zaslouží vyšší hodnocení, už jenom proto, že v rámci romantických komedií je to malý zázrak. Pro ty, kteří nemají zrovna dvakrát v oblibě Jasona Segela je Forgetting Sarah Marshall hotovým utrpením. Alespoň, že Mila Kunis je neskutečně roztomilá. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Konečně se film z Apatowovy produkce vyrovnal jeho prvotině 40 let panic (Superbad ani Zbouchnutou jsem zatím neviděl). Opět si k papíru sedl představitel hlavní role a napsal si roli na tělo. U Paula Rudda to vyšlo, u Willa Ferrella nikoliv. Jsem rád, že Segelovi se to podařilo, přesně do role flegmatického povaleče s týden nošenými tepláky sedí, i když toho svýho potměpicha mohl ukazovat trochu méně. Spousta Apatow(R) cameo roliček je příjemným zpestřením. Kdo mi teda přišel protivný, byla Kristen Bell (to i v Heroes), ale Mila Kunis, to je zlatíčko. Jen je škoda, že foto nebylo pravé. Jedinou výhradu bych tak měl ke stopáži, kdy unrated verze byla opravdu zdlouhavá, a to jen proto, aby byl Segelův potměpich více vidět. Kolem a kolem, Role Models byl z žebříčku nejlepších komedií za rok 2008 sesazen, alespoň prozatím. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že tato romantická komedie se docela vyvedla. Ale není to ničím jiným, nežli úžasným prostředím, ve kterém se většina filmu odehrává. Zatímco mnoho ostatních romantických komedií se odehrává v městech, tato se odehrává v úžasném prostředí Havaje, díky čemuž na diváka dýchne úžasná letní atmosféra, a to se pak film hned vnímá jinak. Jistě, je tu samozřejmě i zajímavý děj, to nelze popřít, kromě toho jsou tu k vidění i krásné ženy, ale to prostředí na mě velmi zapůsobilo, a díky tomu jsem měl pocit, že nekoukám na jen tak nějakou obyčejnou romantickou komedii. Ovšem s tímhle filmem mám jeden veliký a docela zásadní problém. Hlavní hrdina mi byl totiž velice nesympatický. Prostě mi Jason Segel do hlavní role příliš neseděl, a to mě opravdu velice rušilo při sledování filmu. Myslím, že by se určitě našlo mnoho jiných herců, kterým by tato role slušela lépe. A díky tomu tedy ubírám jinak výbornému filmu jednu hvězdičku. Ovšem další výhrady už k tomuto filmu nemám a rozhodně ho mohu s čistým svědomím doporučit každému, kdo má rád romantiku a kdo má rád léto. Tohle byl nádherný zážitek v posledním květnovém dni a tomuto filmu tedy uděluji čtyři naprosto zasloužené hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Společně s Panicem asi zatím nejlepší Apatow, i když jenom jako producent, pořád se to počítá. Ze začátku mě sice děsilo, jak tam Jason Segel furt jenom bulí,ale to tak cca po čtvrt hodince vyšumělo, děj se přesunul k dovolený a já už se jenom bavil. A funguje je to na všech rovinách a pobaví vás to i dojme zároveň. Postavám fandíte a zžijete se s nimi, hlavně s tou Segelovou, která si vás i přes svůj uplakaný začátek nakonec získá. I ostatní herci jsou dobří. Mila Kunis je sympatická, Russell Brand je výbornej akorát ta Kristen Bell nemá moc co hrát. A i ty ostatní roličky jsou perfektní a přesně zapadají do té Apotowovi šablony. Prostě to celé příjemně odsejpalo a kromě slabšího rozjezdu nemám snad žádné námitky. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

..(i) z důvodu zapomnění, je třeba VYHLEDAT (jakoukoliv) SEXUÁLNÍ AKTIVITU…. A tak tu Peter stojí bez šatů (tedy nahý) a jeho penis hraje jednu z (vedlejších) rolí. Ano úvod se nese v duchu ,,jeho ptáka“. Opravdu mne nerozesmějí keci o ,,styku“. Nejsem puritán, ale představa, že (tímto tempem) jednou budu sledovat filmy značky ,,XXX“ s podtitulkem romantická komedie mi připadá absurdní. Trochu přeháním. Uznávám, že mi scény ani děj nepřipadali nijak trapné. Ani nemohu napsat, že film je určen ,,jen“ mladšímu publiku. Sex se dá přece provozovat v každém věku. Na Kopačky jsem se podíval kvůli označení ,,komedie“ Ale tady se dá koukat hlavně na M.Kunis. To ostatní je normální. Tedy i dávka vtipu. Tu však v pohodě zastíní právě M.Kunis. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 63,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 105,8 mil. (NIRO)
  • V bare u Lenivého Joa si Rachel (Mila Kunis) dáva drink Longboard Island, čo je vlastne ležiak vyrábaný na Havaji, konkrétne v Kona Brewing Co. (vander19)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama