Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (830)

Hild 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem neobjevila nic alespoň trochu zábavného. Nenašla jsem zde prakticky nic, čemu bych se mohla zasmát, humor nebyl podle mého gusta a místy mi přišel až nevkusný. Jasona Segela mám docela ráda, ale tady mi jeho postava nebyla vůbec sympatická, navíc sledovat téměř půlku filmu jeho fňukání a utrápené výrazy mě vůbec nebavilo. Kristen Bell byla strašně nevýrazná, naštěstí scény s Milou Kunis byly alespoň snesitelné, že jsem vydržela do konce, ale celkově pro mě ztráta času. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že zábavné komedie, které se neopakují, které potěší i na poněkolikáté shlédnutí stále existují. Marně se snažím zapřemýšlet, která komedie mě dokázala takhle potěšit jako právě Kopačky, a možná že to bude 50x a stále poprvé. Z obdobného prostředí, což je v mém případě rozhodně ku prospěchu, s příjemnými herci a heračkami, s příjemným příběhem, který se právě neopakuje, který zpříjemní atmosféru s naprosto úžasným stylem humoru, který se jen tak neztratí. Autoři, kteří zplácali tento příběh už mají pár kousků za sebou. Je to 40 let panic, Superbad a Zbouchnutá a abych se přiznal, Zbouchnutá mě také příjemně překvapila, načež zbylé dva rozhodně trapněji vyjít nemohly. Jsem rád, že Kopačky se povedly. Povedly se natolik, že se na ně s radostí opět když budu mít chuť podívám. Je to totiž komedie, která si zaslouží být viděna a být oblíbena. Komedie trošičku vybočující z normálního romantického světa, což dokazuje už název, komedie, která má v sobě tolik absurdit, že je to vlastně život sám, komedie, která prostě dokáže potěšit v jakékoliv náladě. A takových je hodně málo. Pět hvězdiček dávám záměrně. Očekával jsem od ní docela dost, ale zase jsem to sledoval dost nenápadně, nakonec se ale moje očekávání splnilo, a já se nestačil divit. Kopačky jsou pro mě rozhodně komedií roku, jestli ne ještě dál. Z komedií dokážu být na první shlédnutí unešený, ale opravdu dobrou komedii poznám v tu chvíli, když na ní koukám znova a znova se bavim. V poslední době to byla málokterá. Tahle mi za to rozhodně stojí. --- Ty teď nepotřebuješ strkat svýho P do V. - Ne, potřebuju svýho P vypustit na něčí P. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Perfektní snímek, u kterého jsem se příjemně pobavil. Sice konec jsem dokázal odhadnout docela brzy, ale to mi rozhodně dojem nezkazilo, ba naopak. Sešli se zde skvělí herci, zejména moji oblíbenci Jason Segel, Jonah Hill, dále se mi líbil Russel Brand. Nezapomenu ani na krásnou Milu Kunis. Prostě hezké 4*... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

"Našla jsem ho,jak mě podvádí." "Kretén." "Ne..jen kluk."Podle mě úplně průměrná americká,chcete-li "romantická",komedie,která stojí na trapných vtípcích o sexu.I když jsem se hodně smála (například hned na začátku,kdy Peter stojí nahý a brečí),tak musím říct,že od filmu čekám něco trochu víc.. První půlka hodně vtipná,druhá vleklá.Dokoukáno až tak na třetí pokus,těch 112 minut bylo zkrátka moc..Být to o něco kratší,dám i tři hvězdičky,ale takhle?Jen hodně slušné dvě.Segel je komik,který mi nepadl do oka ani v HIMYM a už vůbec ne tady.Je pravda,že mě rozesmál,když byl nahý,ale to samo o sobě je spíš smutné:D Chvílemi mi docela vadil,a já být Rachel(Kunis)nebo bývalkou Sarah (Bell),ani si o něj kolo neopřu.Kterej chlap takhle hystericky bulí?Na druhou stranu byl nejspíš pořád mnohem lepší než Russell Brand,ten a jeho přízvuk mě s*al po celou dobu.Kristen Bell byla kdysi ÚŽASNÁ ve Veronice Mars,takže myslím,že je jí pro tyhle blbé komedie dost škoda,má na víc.. ale mile překvapila Mila Kunis,herecky je na tom asi nejlíp.Abych to shrnula;klasická komedie s trapnými fóry,u kterých sice občas dostanete záchvaty smíchu,ale za pár dnů už ani nebudete vědět,o čem to bylo.. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Jason Segel možná není z největších hereckých es, ale jeho postavy jsou zkrátka... blízké. Už jenom proto, že se do filmu sám napsal. A jak ho napsal? Na první zhlédnutí poměrně nevyvýžená záležitost s několika neodolatelnými chvílemi a postavami. Rachel (Mila Kunis) samozřejmě hned ve své první scéně divákovi znalému žánrových pravidelsvým úsměvem vykřičí, jak že to celé dopadne (dívka, která je na první pohled milejší a krásnější než ta, pro kterou hrdina trpí, a ještě mu nádavkem dá milenecké apartmá zdarma se holt v hollywoodském scénáři už do pozadí stáhnout nemůže :). Většina toho nejvtipnějšího, co v "Forgeting Sarah Marshall" uslyšíte a pro co, vám tenhle snímek rád doporučím má perfektně afektovaný btitský přízvuk a line se z úst Russella Branda alias Aldouse Snowa. Jeho britský rockstaršuk je sice karikaturou, ale karikaturou famózní. Hodně mi připomněl Rockwellova Zaphoda ze Stopařova průvodce, tak či tak, bez něj by tahle komedie upadla v zapomění daleko, daleko rychleji. 60% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Když se Aldousovi (Russell Brand) zabodne kus korálu do nohy, po jeho vytáhnutí se z rány vyhrne spousta krve. V dalším záběru však po krvi není ani stopy. (Terez_Vv)
  • Scenárista a představitel Petera Brennera Jason Segel se svěřil, že nahý rozchod i loutkový muzikál Dracula vycházely z jeho opravdové životní zkušenosti. Měl prý přítelkyni, která se s ním rozešla, když byl úplně nahý, a než se stal úspěšným hercem, zkoušel napsat muzikálovou adaptaci "Draculy" pro loutkové divadlo. (c.tucker)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama