Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (830)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Judd Appatow přihlížel pouze z pozice producenta a díky bohu za to. Asi bych začínal mít pocit, že se z něj stává falešný prorok. Né, že by Kopačky nebyl ujeté tak nějak po Appatowsku, nechybí spousta sexuálních narážek ani nakopnutí popkultury do citlivých míst, ale přeci jenom jim schází ono civilní kouzlo pana mistra. Asi tak nějak by dopadl 40 let panic kdyby zůstalo u první poloviny. Takhle je to jenom průměrná komedie, která jen stěží lavíruje mezi nechutností a skutečným humorem To ale nic nemění na tom, jak moc velký je Russell Brand borec. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Humuhumunukuapua, yeah bitch! Miluju, když se někdo do scénáře pořádně opře. Když se nebojí, že by kvůli sprostým scénám mohl být vykastrován nebo zmlácenej modlitebním mlýnkem. Je pravda, že ze Zbouchnuté pálila pusa víc, ale tady jsou alespoň k mání giganticky krásný hula-hula holky a bonusem jest pláž, tak krásná, že z toho začnete poslouchat mušle, abyste se ještě víc dostali do prosluněné Havaje. Jason Segel sice není Bridget Jonesová s penisem, on je ......dalo by se říct, že je magor, který neví co chce. Z počátku bych mu jednu nátáhnul ("Jsi tu brzo, mám pro tebe překvapení..."), ale když se seznámí s Milou Kunis, je rázem všechna nenávist v čudu. Eh, to mě dostává k ženskému osazenstvu. Kristen Bell zbožňuju a i když se v jejím scénáří nevyskytují kdovíjaký komediální perly, zamilujete si jí. Mila Kunis tady navíc ukáže prsa, takže polovina chlapů odpadne už v půlce, ale to neva :D P.S.: hrajete tu Bobby Sixkiller (rulezz) a ten nadrženej dement z videoklipu od Mariah Carey!!!!!!!!!!!! Jesus! ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic extra, ale na druhou stranu strašně roztomile naivní a příjemně zahrané, takže všechny přešlapy a klišé se nakonec docela úspěšně zamaskovaly. Jason Segel do své role pasoval výborně, stejně jako Mila Kunis, jejíž krása suverénně předčí i celou havajskou scenérii a mně dokázala už tak pohodový snímek ještě o něco zpříjemnit. Co je mi ale záhadou, je tak hlasitě opěvovaný kult Judda Apatowa - při vší úctě, jakkoli se na Kopačky krásně kouká, opravdu marně hledám jediný dějový nebo emocionální impulz, který by je vyzdvihl z žánrové rutiny a dotkl se toho romantického, co se ve mně snad skrývá, se stejnou láskou a upřímností jako některé filmy Roba Reinera, Jasona Reitmana nebo Lasse Hallstroma.. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.5/10] | me: Pohodová komédia o rozchode avšak predsa len trošku inak podaná ako žánrovo podobné filmy. Práve detaily a Jason Segel zabezpečujú takú tu rôznotvárnosť a čerstvý - iný typ humoru, ktorý ani z ďaleka nie je typický pre filmy pod hlavičkou : romantické komédia robí z tohto filmu výbornu zábavu. Miestami predpovedateľný dej je však kompenzovaný netypickými úsmevnými vstupmi a teda to celkovo vôbec nenudí,... práve naopak. Zaujimavé príjemné obsadenie a dobrá zábava zanechávajú celkovo veľmi fajn pocit. Hoci globálne nereálne, aj tak výborny relax. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Snímku s báječnou plážovou atmosférou velmi pomohlo, že jsem jej shlédnul s tlupou přátel na noční pláži v Chorvatsku :-). Jasona Segela jsem znal z jeho v pořadí druhého "důležitého" snímku Kámoš k pohledání, a jestli tam mi moc nesednul, tak v tomto případě nemohla být hlavní role obsazena lépe. Tohle je další z kvalitních amerických komedií, které jsou stále utlačovány zvrhlými peachovinami pro čerstvé teenagery taktéž hollywoodské produkce. Bavil jsem se vskutku královsky, smál se každých několik minut, a navíc si užíval roztomilé pohledy svůdné Kristen Bell. Ta holka má v sobě tolik divokosti, že nechápu, jak se jí daří to tak nenuceně skrývat! Zde není moc co dodat: Judd Apatow je komediální ďábel: jeho výtvory mají koule, jsou zábavné, nikdy neurazí, vždy dokáží dojmout a po celou dobu se na ně příjemě kouká. Těším se na Sandlera v jeho nové produkci. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Pieseň, ktorú hrá kapela v bare u Lenivého Joea, je “More Than Words“ od skupiny Extreme. (mackyns)
  • Scenárista a představitel Petera Brennera Jason Segel se svěřil, že nahý rozchod i loutkový muzikál Dracula vycházely z jeho opravdové životní zkušenosti. Měl prý přítelkyni, která se s ním rozešla, když byl úplně nahý, a než se stal úspěšným hercem, zkoušel napsat muzikálovou adaptaci "Draculy" pro loutkové divadlo. (c.tucker)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama