Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tragické smrti manželky se Jonas s dcerkou vrací z Ameriky do rodného Švédska začít nový život. Naráží tu na nenávist ze strany svého tchána, ale nachází i porozumění a lásku u své švagrové. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

jatamansi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jedno se člověk může spolehnout, že to dobře dopadne. Nejen u Inge Lindström, ale i Rosamunde Pilcher. Dvě královny červené knihovny, kde už nejsou chudé švadlenky, ale jinak se nic nezměnilo. Když musíte sedět v práci, jako kulisa budiž. Ale věnovat tomu čas? To ani náhodou. Platí obecně o všech dílech zmíněných dam. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si s tímto filmem počít? Romance podle obvyklé šablony, kdy se kdosi vrací na venkov a kdesi v minulosti vězí jakási hráz, která (zatím) neumožňuje mít vřelé vztahy se všemi postavami které se na scéně objevují. Dialogy opět šustí vysvětlovací popisností, leč film jede díky na poměry tohoto žánru nadstandardně sympatickým postavám na celkem pozitivní vlně a já tedy do hodnocení vkládám značnou porci iracionální protekce a odpouštím i poněkud naivní zoufalý čin, který by pojišťovna asi nespolkla. Jako porci diváckého zážitku doporučit nemohu, jako odechovku pro pohodový lobotomický odpočinek ano. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama