Reklama

Reklama

VOD (1)

Val Kilmer s Jennifer Esposito a Garym Colem hrají hlavní role v tomto explozívním filmu nabitým akcí o bývalém příslušníku americké námořní pěchoty, který přináší spravedlnost do malého pohraničního města. Poté, co byl MacPherson (Kilmer) v boji v Iráku zraněn, neochotně souhlasí s tím, že se připojí k jinému vojákovi na jeho ranči v Arizoně. Ale když MacPherson dorazí na místo, zjistí, že jeho přítel tajemně zmizel a nikdo nechce přiznat, že ho znal. Když zjistí, že jistá firma vyhání z města všemi možnými způsoby ilegální cizince, MacPherson se rozhodne, že se pomstí, a nepřestane, dokud všichni, kdo v tom jedou, nebudou za své zločiny potrestáni. (Filmbox)

(více)

Recenze (27)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Adam Marcus? Priznám sa, nepoznám, tak som si preklikal jeho režijné počiny a dozvedel som sa, že skúsil horor s Jasonom a potom romatickú komédiu Snow Days, ktorú snáď ani nikto nevidel. Teraz sa pustil do drámy ( budiž ), no napriek úpornej snahe Kilmera "hrať", ma pán Marcus presvedčil, že talent ako režisér nemá. Čo tak osvetlovač? ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, že by mě film takhle iritoval od prvních minut. Teda, ten flashback do Iráku vypadal zajímavě, ale potom se to zvrhlo v jedno omleté klišé "voják přijede do města, aby napravil všechny křivdy". Je to v podstatě variace na Kráčející skálu, ale mnohem, mnohem hloupější a nudnější. Je to sice hnusné o někom říct, ale Val Kilmer by měl přestat hrát. Nebo se alespoň snažit se o hraní. Protože co zde předvádí, mi potvrdilo, že doby Nelítostného souboje nebo Top Gunu jsou nenávratně pryč. Ano, nejenže už nevypadá tak dobře, jako tenkrát (což bych mu dokázal odpustit, přeci jen nikdo nemládneme) ale postrádá jakousi jiskru, co kdysi měl, když hrál frajírky. Tady vypadá spíše jako zmatený taťka, který se náhodou dostane k bouchačce. Upřímně, těch 90 minut jsem protrpěl a několikrát jsem to chtěl vypnout, jenže jsem to neudělal, protože jsem stále věřil, že se to může zlepšit a že najdu důvod tomu alespoň tu jednu * dát. Bohužel, film jsem nevypnul a důvod jsem nenašel. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Drsnej, zamračenej, zmrzačenej a zamindrákovanej chlápek se rty připomínajícími kačera Ducka přijede do Zapadákova, aby to tam trošku porovnal. Originalita z toho přímo cáká, vůbec celej film je nápaditej asi jako kostymér Santy Clause. Kdybych měl v pokojíčku dvě televize, v klidu bych u toho zvládnul noční přenos NHL. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Konspirační thriller o důstojníkovi amerických speciálních námořních sil , který byl zraněn v Iráku a vrací se do Států do důchodu je až za významem slova hrozný. Ukazuje zisky z války, zájmy korporací, ale takový černobílý. Co se týče samotného filmu herecké výkony nejsou nic moc a příběh neplyne moc hladce. Přitom tento melodrarmatický film měl potenciál. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz len luhovanie 1 000x prevareneho caju, znie to pritom dobre bycvaly prislusnik americkej namornej pchoty, male ospale mestecko, ktosi zmizol .. .ale vyvali sa na divaka taky maglajz, a mix, ze sa to nedalo ruzlit. nerozumel som kto, co, preco, ako , s kym, kedy ..... skoda dalsich slov a rozculovania sa . 0 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Ranč v Novom Mexiku, nachádzajúci sa severovýchodne od Santa Fe, patriaci Val Kilmerovi (MacPherson), poslúžil filmárom na natočenie niektorých scén. (beso74)
  • Na obale DVD drží MacPhearson (Val Kilmer) v ruke brokovnicu M-47, vo filme ju však ani raz nepoužil. (beso74)
  • Vo filme si zahralo aj vyše 70 miestnych obyvateľov Nového Mexika. (beso74)

Reklama

Reklama