Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nina Frisk je letuška. Miluje létání a je při něm šťastná – s hlavou v oblacích, daleko od nefungující rodiny a mizerného milostného života. Jednoho dne potká Marcuse a jeho syna Wiliama. Beznadějně se do něj zamiluje a začne toužit po vlastním rodinném životě. Brzy ale zjistí, že nic není tak jednoduché, jak se jeví. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Musím dát za 4. Skvělé hlášky a rady do života. Nina má problémy v milostném životě, ona i její bratr mají traumata z dětství, které její bratr řeší návštěvou psychoterapeuta. Jejich matka žije s chlapem, kterého její děti nesnáší. A pak si Nina najde chlapa, který vlastně neví, co chce. Není tak těžké s někým se seznámit, jako ho pak představit své šílené rodině, kde vaše matka pověsí hroznou fotku z dětství na zeď, a neustále vás ztrapňuje. No prostě jako ze života, a také to dopadne tak, jak to většinou v životě je. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nina Frisk je letuška. Problémov na tomto svete má dosť, tak od nich uteká do oblakov. Keď sa konečne zaľúbi a všetko by sa malo začať obracať k lepšiemu, tak zistí, že sa zaľúbila do týpka s deckom, ktorý ju zas až tak moc nežere a je tak trochu zvláštny. A ja sa pýtam, čo ako má byť na tomto výplode zaujímavé? Nezaujímavý a imho zbytočný pohľad do intímneho života nejakej severskej letušky. Dve hviezdy budú pre Ninu až moc. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když si představím, jak by asi příběh obyčejné letušky natočili Američané...brrr. Nina je holka, která otce nemá, matka je dost magor. Její bratr je z rodinných záležitostí na práškách. Ona to řeší tím, že pořád lítá a radši vůbec nepřemýšlí. Bere si pořád služby, pracuje, nemá závazky, maximálně na jednu noc z diskotéky. No a pak potká chlapa s děckem, čerstvého vdovce. Ten má v hlavě galymatyáš a není co chce. Zabouchne se do něj a tak se to zamotá. Ve filmu v podstatě nikdo není normální, takže je to "jako ze života". To se mi na tom asi líbí nejvíc, je to takové civilní, žádná bombastičnost. Navíc je Sofia Helin mimořáně sympatická letuška a hraje to dobře. 80% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměré romantické drama s příchutí hořké komedie (tak by se to asi dalo nazvat). Je to film z běžného života, který nám přináší různé problémy. Je tu nervní máma, která žije s opileckým přítelem, její syn, který žije se svou kariéristickou ženou a dcera Nina, která je lehce promiskuitní letuška. Tyto osudy se tak nějak promichávají až do doby, kdy Nina potká, zdá se, toho pravého. Není to špatný film, ale podruhé není třeba vidět. ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Blondýna jménem Nina, o níž se tvůrci filmu nejspíš domnívali, že je okouzlující, se, aniž by to z děje nějak vyplývalo, vyspí s nějakým divným chlápkem jen proto, že jí o něm nějaký jiný divný chlápek řekne, že měl těžké dětství a protože jejího původního přítele, který je trochu divný, terorizuje jeho matka (terorizuje = donutí ho, aby nechal Ninu jet taxíkem místo aby ji svezl do práce), a protože ten její původní přítel chce, aby se chlápek, který hodil broskev po její dceři, omluvil. Ach jo. Jo, a ta ženská, co se vyspí s tím druhým divným chlápkem, je letuška toužící po povýšení. Chápete, ne? Byl by to úžasný námět na nízkorozpočtový pornofilm, ale působilo to na mne spíš jako ... hm... instruktážní video k házení okouzlujících úsměvů zabalené do megadebilního dějového schématu? ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Barceloně ve Španělsku, v Kodani v Dánsku, v Římě v Itálii, Stockholmu, Täby a v Trollhättan ve Švédsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama