Reklama

Reklama

Kde jsi?

(TV film)
  • Kanada Like Mother, Like Daughter (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jakmile se úspěšná podnikatelka Dawna (Michelle Stafford) dozví, že je její dcera (Danielle Kind) beze stopy zmizela, začne pátrat na vlastní pěst. Poprosí o pomoc profesora své dcery (Billy Moses). Zdaleka ale netuší, jak tím celou věc zkomlikovala. Ani v nejhorším snu by ji nenapadlo, že ten, koho v zoufalé situaci požádala o pomoc je zároveň ten, kdo její dceru unesl. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vezmeme klasickou osvědčenou šablonu a budeme se jí svéřepě držet až do finálního vyvrcholení. Námět nebyl špatný, ale jeho provedení už na tom tak dobře nebylo.Jediný, kdo něco hrál byl ten profesor. Škoda, že někoho nenapadlo využít většího napětí a k tomu to ještě více zdramatizovat a zamotat. Matka zmizelé dcery byla až moc klidná. Skoro bych uvěřila, že dceru zabila sama. Celé to bylo takové moc splavné. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Béčková dráma, ktorá veľa prezradí už len popisom. Vôbec nerozumiem, prečo má autor obsahu motiváciu prezradiť z deja viac než je treba. Už keď, tak mohol rovno oznámiť, že napríklad bude chýbať napätie a to najlepšie bolo hneď na začiatku: kopanie hrobu v štýle ako to robil Eminem svojej mame. ()

Reklama

zdenur 

všechny recenze uživatele

Místo filmu si stačí přečíst popis na zadní straně DVD. Pokud se překonáte a vložíte disk do přehrávače, bohatě si vystačíte s upoutávkou v hlavním menu. V krajním případě spusťte film a dejte všanc 89 minut svého života. Storyline je klasická, stejně jako u všech podprůměrných dramat na podobné téma. A to finále? Přiblblý úsměv mě jen tak nepřejde. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Nebylo to ani drama ani mysteriozní, byl to prostě béčkovej televizní thriller. Ještě k tomu dost nezáživný, nenapínavý a nic moc natočený. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama