Reklama

Reklama

Smrtící zásnuby

(TV film)
  • Kanada Engaged to Kill (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dětská lékařka Abby (Maria del Mar) měla vše: manžela Roberta (Joe Lando), dvě děti Maddy (19) a Corey (14), překrásný dům a úspěšnou kariéru. Jediná noc to ale změnila: noc, kdy byla unesena mladým mužem a ženou. Přestože Robert zaplatil výkupné, svobodu nezískala. Abby se podařilo se utéct, mladá únoskyně zemřela a únosce unikl. O pár měsíců později stále vystrašená Abby zjišťuje, že s přítelem její dcery, mladým a bohatým mužem, se již setkala …. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

alambert 

všechny recenze uživatele

Nevím, mně to nepřišlo až tak dementní. Sice nic nového, ale thrillerů už byla natočená taková hora, že přijít s něčím novým je dost nemožný, a tak ani tenhle není vyjímkou, ale i sem se trochu "bál". Herecké výkony nijak zázračné, ale ušlo to. Až na taťku, to byla hrůza. Konec mě trošku zklamal, myslel jsem, že té holce měl proříznout stehenní tepnu, ale vzhledem k tomu, že se tam pak v klidu procházela, tak asi ne. Detaily, jako prohmatání hlavy, jako vyšetření, jestli nemá nádor je fakt blbost, nebo že policejnímu autu na hlídce svítila světla (což v praxi není možný, páč už by odtamtud neodjeli, kvůli vybitý baterce xD) nemá cenu řešit... ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

4 hviezdy úplne subjektívne - filmek vyplnil pohodovo jeden večer a toť všetko. Pointa Bola jasná od začiatku, najmä kto je kto, ale ako Thriller to vcelku odsýpalo. Vyznavači thrillerov to zákonite museli udupať do prachu lebo predpokladám že na danú tému bolo natočených x thrillerov v lepšom prevedení - ja som videl len tento. ()

Reklama

frannyberry 

všechny recenze uživatele

Celkem to ujde, na jedno podívání pro osamělé odpoledne či jako doprovod k nutné méně zábavné činnosti. Předvídatelný děj není těžké sledovat, napětí je sice minimální, ale jde na to koukat. Hlavní hrdinka mi byla sympatická, horší to bylo s dcerkou a jejím milým, kteří žádným hereckým nadáním nedisponují (nebo jej aspoň nepředvedli). Plus patří za miniroli Amandy Tapping. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A sakra netočil tohle Douglas Jackson? Rukopis mi tu přijde na oko stejný(i když je to od stejné firmy), naneštěstí tu je sem tam nějaká akce, nebo něco co mě nenutí koukat jinam. Ale i tak nic moc to není. ta 1* navíc je za roličku Isabelle a za sympaťáka Landa, ale víc takovýhlech thrillerů už asi nesnesu. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

A teď tu máme (pro změnu) film původem z Kanady. Zase. A hlavní zápletka je (pro změnu) šáhlej záporák na cestě za pomstou. Zase. Jako já chápu, že ti herci musí někde hrát, ale točit variace pořád na to samé? Tohle jsem viděl v tak asi pěti dalších snímcích javorového původu a to jsem jich moc neviděl. Co to tam v tý Kanadě chlastaj? A navíc to takhle flákat, kdyby si alespoň dali pozor mezi jednotlivými záběry. Nebo snad doufali, že si těch chyb nikdo nevšimne? Viz třeba osmnáctá minuta. Ona někdy vzdáleně tam je snad vidět i snaha, na nějakým tom detailu, ale je to totálně zabitý. Jediné, čím tohle snad dokáže pobavit, je humor mimoděk plynoucí z toho, jak je to pitomý. Třeba když Abby říká své dceři, že je jako byla Sally. Ta byla fakt blbá. Nebo když ta samá (mentálně postižená) dcera zmíní, že v restauraci dostanou určitě místo pro postižené. Můžem' si založit firmu ... Lodě a krevní testy. Haha. Ale jinak je to brak za jednu upocenou hvězdičku. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Vancouveru v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama