Reklama

Reklama

Torched

všechny plakáty

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek o znásilnění a kruté pomstě, která se tak trochu vymkne kontrole. (merlinovic)

Recenze (14)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Gore-rape-revenge. Pohledná brunetka je znásilněna ještě než vůbec stačí vyjít z výtahu. Pachatel zmizí, ale další nadrženec, který se k ní pak odváží až do bytu, ten už takový štěstí nemá. Je svázán a v průběhu týdne důkladně mučen, zatímco holka si v pohodě chodí do práce a tahá se se sousedem. No ale věci se nakonec trochu vymknou kontrole a celý to končí velkým masakrem. TORCHED je sice amatéřina, ale vůbec ne na úkor věci. Ten gore se zase nějak zvlášť nepřehání... pokud do toho půjdete s očekáváním nějak extra brutálního znásilnění a hned vzápětí totální řezničiny, která trvá až do konce, pak budete zklamáni. Je toho tu relativně málo - ale když už na to přijde, tak dobrý. Hlavní hrdinka několikrát ukáže zadeček, ale nikdy bradavky. Jo a stylový soundtrack - půl na půl horrorcore a murder metal (včetně samotných Macabre). ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní gore-explotation o holce, která je znásilněna na začátku filmu a následná pomsta se jí "trochu" vymkne z rukou... Na jednu stranu amatérské, na druhou stranu velice působivé, chvílemi velmi reálně vypadající a hodně drsné ... Jen pro nadšence těchto subžánrů ... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Extrémně drsná a extrémně násilná odplata v podobě fakt nápaditýho mučení a k tomu závěru nemam slov. A ani velice nízkej rozpočet tuhle brutální podívanou nekazí ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Torched je kraťas sice ametérskej,ale taky ultra drsnej.Některý scény jsou fakt brutus(pánové pochopí) a i přes evidentně nízkej rozpočet vypadaj zatraceně reálně.Navíc vše podpořeno skvělou hudbou.Pro mě je to nečekaný překvapení. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tyhle samoúčelné úchylnosti které o jediné co se snaží, je zvednout lidem žaludek, mě přijdou hodně hloupé a děsně se u nich nudím. Nechápat mě špatně mám rád když je ve filmech násilí ale nesmí to být čistě jen o tom jak holka vykonává pomstu tak že jde někam a tam 10 minut někoho mučí. Některé scény byly sice celkem drsné, ale působily moc lacině a hlavně třeba taková scéna znásilnění byla spíše nudná, nic explicitního, navíc nešikovně natočená. Nudná 50 minutová blbina jen pro fanoušky žánru a ani pro ty nejspíše ne. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Parádní gore oddechovka o jedné nepovedené odplatě za znásilnění. Dobrej příběh, svižně se rozvíjející děj, spousta krve, tortury (ouvej, ty koule to muselo bolet, ummmmm) a zkrvavenejch dívčin. Jestli je vaše přítelkyně vysazená taky na takovyhle úchylárny, tak je to ideální film pro dva navečer k chipsům :-) . ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tato kanadská verze pomsty za znásilnění byla sice na můj vkus až moc amatérská, ale na druhou stranu opravdu pobavila. Samotné znásilnění nic moc (už jsem viděl lepší a hlavně věrohodnější), každopádně potom už to bylo v určitých pasážích velice zajímavé. Především to opalování. Hlavní hrdinka ušla, jen toho mohla ukázat víc. Jak se však říká, do třetice všeho dobrého se konečně trefila. Navíc režisér zbytečně netlačil na pilu, takže ve finále to s přivřením očí vyšlo tak tak na průměr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková nízkorozpočtová taškařice o zdravotní sestře, která si uloví svého znásilňovatele a během mučení jí z toho tak trošku hrábne. Nic objevného, ale díky krátkometrážnímu formátu to odsejpá, děvče je sympatické, gore ujde a muzika je fajn. 65% ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nápad s vymknutím dobrý, ale to je tak vše, některé "brutální" scény působí směšně i na amatéřinu... Jediná scéna, která mě zaujala byla scéna s el. pilou. Proto jedna hvězda, jinak by to byl čistý odpad, jelikož jsem se 95% filmu nudil. Jo a zdání klame, mám hodně silný žaludek, ale tady jej vůbec není potřeba.. Navíc to bylo hodně chaotické a jednoduše, špatně natočené. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k tomu, že je to zhruba štyridsaťpäťminútovka, myslel som si, že príbeh bude zredukovaný na holú podstatu žánru rape/revenge, na ublíženie a odplatu. Pravdu povediac, mal som pocit, že ten film trvá dlhšie, lebo popri vcelku krutých gore jatkách sú tu aj presahy a miesto pre city. Hudba spočiatku nekorešponduje so zobrazovaním násilia, ale postupne nastáva súlad. Zaujímavé, že hrdinka (zdravotná sestra) je po znásilnení taká duchaplná, že si odoberie "vzorku", aby mohla odkryť identitu agresora. Torched pomaly graduje a brutálne vyvrcholí. Na to, že je to už 7 rokov starý video film (natočený pred kúskami ako Srpski film, Grotesque atď.), ide o pomerne obstojnú (okrajovú) záležitosť. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Režisérská prvotina původně makera spec. make up efektů Ryana Nicholsona a jeho nejpovedenější flick zároveň..., páč to, co následovalo po TORCHED ( LIVE FEED, GUTTERBALLS atd ) už moc koukatelný neni... Tak mě tak napadá, ševče, drž se svého kopyta a neser se do samostatný režie..., že jo, Mr. Nicholson...Tak nějak 70% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsie sklamanie v podobe tejto amaterskej kraviny,dal som na komentare a pozrel som si to kvoli ohlasom,ze je to krute a brutalne a samozrejme som sa toho nedockal,to znasilnenie bolo neskutocne smiesne,ta pinda sa pri tom ani netvarila ako pri niecom,co je na silu,skor naopak,ako keby jej to robilo dobre a ta pomsta,no dakujem pekne,taktiez nic moc,radsej si pozriem este raz filmy I spit on your grave 1 a 2,to je brutalne a drsne s mega pomstou na konci a nie tato sracka,jednu hviezdicku za aky taky koniec...:-) ()

m3p 

všechny recenze uživatele

Myslím, že kebyže dávajú trailer na Torched počas reklám v televízií, násilie na ženách by rapidne kreslo. [ :-D ] Jeden z najlepších "zvrátených" filmov. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s filmem od Ryana Nicholsona. Stejně tak, jako u Olafa Ittenbacha nemohu sdílet zdejší nadšení. Jednalo se sice o totální gore a formy mučení byly velice zábavné, ale pro větší počet hvězd tady fakt několik koňských délek chybí. Zejména atmosféra mi přišla poměrně plytká a vše vcelku prvoplánové. Možná až moc na efekt, ale asi to tak u tohoto subžánru chodí. Raději bych dal přednost lepšímu příběhu ...... ()

Reklama

Reklama