Reklama

Reklama

Piráti peciválové: Příběhy ze zeleninové země

  • USA Pirates Who Don't Do Anything, The: A VeggieTales Movie
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Grrrrr! Když jste pikolík a pracujete v divadle, není to nic vzrušujícího. Pro tři ztracené existence, Elliota, Sedgewicka a George, je životním snem odhodit utěrky, stoupnout si na pódium a zahrát si ve hře o pirátech. Ovšem s jejich nesmělostí, leností a nízkým sebevědomím tento den patrně nikdy nenastane. Ovšem člověk míní a život mění. Z nebe najednou spadne záhadný míč, který byl vyslán do budoucnosti ve snaze najít pomoc. A tak se trojice ocitá v sedmnáctém století, přímo uprostřed nebezpečných událostí. Musejí překonat sami sebe, zachránit královskou rodinu a navždy tak změnit své životy povalečů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Piráti 2 sú o chlp lepší ako v jednotke, možno je to prepracovanejšou animáciou, ale hlavne dobrodružnejším príbehom. Aj keď rovnako sa jedna väčšinou o detinský humor, bez nápadov a s klišé nasledujúcim ďalšie klišé. Hodnotenie: 50% ()

james11 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmečku jsem se dostal přes písničku od Relienta K. A protože ta písnička byla fakt bezva :-) docela jsem něco očekával... A myslím, že jsem zklamán nebyl. Slušný příběh, dobrá animace... Film je ale spíš pro menší diváky a bohužel jsem neviděl, tento film s dabingem. Musím trochu zvednout skóre, takže ode mě za 4. ()

Reklama

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $12,981,269Tržby Celosvetovo $13,155,091Tržby za predaj DVD v USA $3,218,953 //počet predaných kusov 163,455 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama