Reklama

Reklama

Deníky zombie

  • Velká Británie The Zombie Diaries (více)

VOD (1)

Na začiatku 21. storočia sa v populácii začal šíriť neznámy vírus. Trvalo len niekoľko týždňov a zasiahol celú planétu, od najmenších dediniek až po veľkomestá. Po smrti svojho hostiteľa totiž vírus nezaniká, naopak, vydrží vo "vegetatívnom stave" ešte celé stáročia. Čoskoro planétu kontaminuje nová hrozba - zombie... (oficiální text distributora)

Recenze (39)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Takže shrneme to film má 3 dokumenty První popisuje nákazu ve světě se šíří obavy z nákazy jakousi formou viru vláda ale ubezpečuje že do Anglie a do Usa se nic nedostane a jedná se o planý poplach. Skupina filmařů se jede podívat do vesnice aby udělala rozhovor s jakýmsi dědkem a jsou napadeni zombiimi, utečou jim a schovají se v lese. V této části je několik zombie ale ukážou se tak 2 minuty a nikoho nesežerou je zde taky záběr na ožraného člověka. Stupidita pasáže všichni reportéři zdrhnou kolem celé skupiny zombie aniž by se jim něco stalo :-) Druhá Čističi (název je úplně Out nic se tam nečistí) Skupina přeživších hledá v vesnici jídlo. Příjdou na místo vezmou jídlo a zabijou pár zombie pak se rozdělí aby prohledaly místa a jednoho z nich tam odstřelí vojáci. Stupidita pasáže jeden přeživší vidí jak vojáci střílí zombie rozběhne se k nim a oni ho odstřelí (WTF :-)) Pasáž Třetí (název už nevím) Dva členové z skupiny jsou psychouši dostanou se k skupině filmařů a mučí je a zabíjejí. V této části nejsou žádnou zombie. Stupidita pasáže pokus o samoúčelné gore typu stříhání prstů (co to dělá v zombie hororu ví bůh) Resume amatérská sračka tečená ruční kamerou ve které se zombie chovají jak idioti chodí tam jak retardi a přebyje je i pěstí :-). Když je záběr na zombie tak je to buď ve tmě (výsledek není nic vidět film je sice amatérský a nízkorozpočtový ale i tak se to dalo lépe natočit) nebo jsou záběry do země (aby se podpořila realita :-) nebo se kamerový pásek seká a skáče a podobné. Hodnocení odpad je ještě mírné P.s. ti co dali odpad Deníku Mrtvých od Romera tak u těch by mě zajímalo hodnocení této sračky. ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Ak by niekto natočil film s názvom "Masaker motorovou pílou" a odrazu zistím, že hlavným zdrojom desu nie je titulná píla ale čosi iné, zatlieskam už len za samotný nápad. Práve takúto stratégiu využíva film "Zombie Diaries". Tunajší prispievatelia netlieskajú - ak mŕtvoly nedosahujú aspoň rýchlosť zvuku, nápad je dokonale postrádateľný, však. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Je omyl myslieť si, že [Rec] alebo Diary of Dead boli prvé zombie snímky točené ručnou kamerou. S touto ideou prišla banda britov ktorí natočili amatérske Zombie Diaries. Amatérizmus a obmedzený rozpočet je cítiť celým filmom, napriek tomu sa tu nájdu pasáže ktoré fungovali oveľa lepšie ako niektoré scény z Romerovho Diary of the Dead. Atmosféra chaosu je vierohodná do tej miery, že človek niekedy netuší o čo vlastne ide, a to je aj hlavný zápor filmu. Rozháranosť a neutriedenosť. Každopádne niektoré nápady boli dobré, a zombie fanúšikov tento výtvor môže pobaviť :) 60 % ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Smrtelný virus decimuje Londýn a vlastně celou planetu - po smrti ale zesnulí občané neužívají připravených hrobů, ale dál se potácejí světem toužící po lidském mase. Ti kteří přežili mají pak jen jednou možnost - společně se hrozbě postavit. Jenže i v této situaci někteří touží po získání nadvlády nad ostatními ... Tento film se skládá z několik - z počátku velmi nesouvisejících příběhů - které se v několika posledních minutách propojí do jediného. Bohužel, jednotlivé příběhy mají velmi sestupnou kvalitativní tendenci. První (o filmařích jedoucí natáčet do opuštěného městečka) je docela schopný, a pokračovat v něm by určitě filmu přineslo větší úspěch, než se za každou cenu snažit o "umělecký" dojem a míchání příběhových linií. "Dokumentaristické" pojetí dnes už sice neohromí, ale vždycky potěší - i když mi zde sedělo pouze v prvním příběhu, v ostatních mi přišlo už tak nějak navíc... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš málo zombíků a příliš mnoho řečí okolo. Sice starší (a tedy asi originálnější) než REC a Romerův Diary of the Dead, což ale nic nemění na tom, že ZD jsou prostě stále moc amatérské na to, aby se s těmito svými soupeři mohly vůbec pouštět do boje. Pár scén nepostrádá nějakou tu atmosféru, avšak vylepšit by se toho mohlo tolik, že tento jeden plusový bodík naprosto zapadne. 30% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama