Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem nuda. Žádná originalita se v tomhle směru nekoná. Klasický zlodějský film s několika zvraty kterých tu už bylo spousty. Hlavní zápletka je krapet překombinovaná. Škoda těch jmen, jež se tomu upsala. Ta jsou to jediné, co drží tenhle snímek nad hladinou plnícího se septiku. Nebýt Antonia a Morgana, tak je to absolutně nekoukatelný. A sexy úžasná Radha Mitchell ..... PS: ještě mladý neznámý ucho Hardy. Vloupačkové filmy mám opravdu rád, ale musí mít nápad a švih, což tento postrádá. ()

Plesna 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu bylo mnoho momentů, kdy jsem ho chtěl vypnout, ale mým zvykem (naštěstí) je se podívat na filmy až dokonce a konec, pro mě, naprosto nepředvídatelný to o hvězdu ze dvou na tři zvedl. Zápletka byla dobrá, ale s rolemi, které hercům evidentně úplně neseděli (Freeman s naušnicí) a totálně antisexy Radhou Mitchell, která rozhodně tacem svádět neumí, je těžké z toho vÿkřesat více, než se stalo. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Ano, jako ostatní jsem se nechala nalákat slibným obsazením (ovšem místo Freemana a Banderase, který je mimochodem pořád kus chlapa, jsem se těšila na Hardyho) a nyní lituji ztraceného času. Můj oblíbenec se na scéně objeví asi na pět minut, film působí jako špatná směsice "Dannyho parťáků" a "Lovců pokladů" a snahu tvůrců nacpat do závěrečných minut co nejvíc zvratů jsem taky neocenila. ()

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

Odfláklý příběh i samotný film, který vsází na dva super herce. No, první půlka filmu se mi vůbec nelíbila, ale pak se to docela vyrovnalo, trošku nelogické, že dřevěná vejce jsou chráněna lépe než samotný prezident a že se Banderas intuitivně trefí do kombinace čísel, ale jako chabí krok režiséra, jak zakčnit film a udělat ho zajímavější to ještě docela beru. Nakonec se přiklonim k lepší straně hodnocení, protože se na to v celku dá koukat, ale jak řikám, slabé klišé, které by jste si normálně nepustili, maximálně ho možná shlédli v telce, když nic jiného nedávají... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lupičská story, která má tak dlouhý rozjezd, že než se začne něco dít, divák už je v limbu. A nepřidá jí ani ta spousta klišé (včetně zbytečné erotické scény, nasazené přesně podle příručky pro začínající filmaře ve 27 minutě), kterými musí dvojice lupičů proniknout než se dostane k cíli, kde.. není nic, jen hrst dalších klišé, tentokrát těch pointových, se spoustou tradičně „nečekaných“ zvratů a odhalení. Navíc Banderas těžce nestíhá skvělého Freemana a to je na výsledku také znát. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama