Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Naivní heist movie 1)  je pěkně napsané i zahrané a sleduje se dobře jako milá oddechovka._____ 2)  Přihoďte 49letého (!) sladkého Španěla Antonia Banderase (mladší parťák Gabriel), který, věru, na svůj věk nevypadá a je to._____ 3)  Ještě je tam v malé roli policisty 32letý Angličan Tom Hardy s nádherně smyslnými rty._____ 4)  72letý Američan Morgan Freeman,  57letá režisérka Američanka Mimi Lederová a bulharští členové štábu pěkně doplňují mezinárodní tvář filmu._____ 5)  Film se částečně natáčel v Sofii mj. v soudním paláci, metru a ve studiích New Boyana._____ 6)  Jen ten uváděný německý podíl jsem nevypátral, asi peníze. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Morgan Freeman neraz v rôznych rozhovoroch prezradil, že by si rád zahral zloduchov a kriminálnikov aj v menej ambicióznych filmoch. Pár ich už na konte má Povodeň, Nabiť a zabiť, Wanted..., ale toto bol trošku trapas. Myslím, že obsadenie hercov akými sú M. Freeman i A. Banderas je plytvaním ich talentu. Mohol ich nahradiť ktokoľvek menej hviezdny a film by mnoho na kvalite nastratil. Slabé tri hviezdičky. 50%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu jde o průměrný krimi film, který ovšem diváka okouzlí převážně jen díky známým tvářím na obalu DVD. I tato esa však nepředvedla nic světoborného a Morgan už není, co býval. Antonio to sám nezachrání ani svou postelovou scénou s Radhou, která by se asi vážně měla zabývat jen figurováním v hororových filmech. Místy se děj neskutečně vlekl, přitom začátek vypadal docela slušně. Bohužel nevyrovnanost scénáře, předvídatelnost děje a zbytečně dlouhá stopáž udělali svoje. 5/10 ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Je to škoda že Morgan sa v ostatnej dobe objavuje v samých béčkových,otrepaných záležitostiach akým bola aj zlodejská paria. X-krát obmielaná téma vsadena do kúsok modernejšieho sveta, čili ste videli viac profesionálnej improvizácie pri zdolávaní ťažších prekážok, ináč ničím nezaujalo. Kludne by som mohol polovicu filmu prespať a vedel by som povedať presne čo sa udialo.Zaslúžené dve hviezdy. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Solidná kriminálka, ktorá ale stavia na známych menách hlavne a jedine Banderas a Freeman, ktorých role sú dobré a fajn sa dopĺňajú...film je takým obyčajným tuctovým, vieme čo sa bude diať, nič nás nemôže prekvapiť..ale predsa si to radi pozrieme...ja dávam za 3, ale hlavne je to kvôli hercom...a Radha Mitchell opäť vyzera vynikajúco... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama