Reklama

Reklama

Roscoe Jenkins je úspěšný moderátor televizní talk-show. Společně s přítelkyní Biancou a desetiletým synem jedou do rodné Georgie na oslavu 50. výročí svatby jeho rodičů. Roscoe chce konečně své rodině dokázat, že už není tím malým nemožným nešikou. Jako by se ale zastavil čas, Roscoe po návratu domů najednou není člověkem, který v životě uspěl, ale zase klukem, ze kterého si všichni utahují. Setká se tam i se svým nenáviděným bratrancem Clydem, s nímž kdysi soupeřil o to, kdo pozve Lucindu, kterou miloval, na ples. Roscoe tenkrát vyhrál, jenže Clyde ho podvedl a dívku požádal už před začátkem závodu. Protože Roscoe nepřestává být terčem vtipů, Bianca ho pobízí, aby se choval ve stylu svého kréda "především já". Vrcholem oslavy je tradiční překážkový běh. Proti sobě budou opět stát Roscoe a Clyde. Během závodu Roscoeův syn potřebuje pomoc od táty, ten ho ale odmítne. Vidí před sebou jen to jediné, a to je vítězství nad Clydem... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Skoro dvě hodiny neskutečné nudy, u které se dalo i dost těžko odhadnout, kdo z hlavních, či hlavnějších postav stojí na jaké straně. Ze začátku to šlo, pak šlo ale jen o samé soutěžení, náhlou změnu názorů a to všechno zaobaleno do takové té klasické americké (černošské) komedie, která je celou dobu „vtipná,“ ale pak přijde nějaké to uvědomění a samozřejmě idealistický závěr bez špetky kreativity. Tohle už podruhé v žádném případě. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Je to negerskej film o negrech. Tak to je jasný. O negerský rodině, kde se chtěj snad všichni navzájem vojet. To je taky jasný. Nejlepší je samozřejmě pomrdariján Fifi, která se vojíždí na tom přestárlým čoklovi.. tak to je jasně nejlepší scéna filmu, za kterou dávám ty čtyry hvjezdy. Jinak, jasně, je to docela sračka. Ale i tak jsem se nadmíru dobře bavil. A dost mě bavila ta kost, Lucinda, vybělená negrině. Negryně ? Černoška. Vybělená... To je fuk. A úplně super je ta tlustá Bbbb teď jí nemůžu přijít na jméno, ta tlustá negryně, ze který ftip stříká jak ze mě ohňostroj marnosti .. No a totálně nejnesympatico je Bijanka. Tak. Teď už stačí jen dodat, že se tam ty negři pořád melou sem tam, přesíraj se, snažej se bejt rodinný, vtipný, a já nevim co ještě, a nakonec to má heppy jend. Fak(t). ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Černé, vtipné, rodinné, nafintěné, namyšlené × nuda. Tak já nevím, docela nuda, ne? Vychrtlá bojovnice mě štvala od začátku, hlavní hrdina děsně ovladatelný, hlavně neustále řešící své problémy, synáček odkopnutý. Vtipná byla rodinka, ale třeba překážkový závod docela trapný. Na sobotní odpoledne bych si asi uměla vybrat jiný film. ..ale ty žebírka bych si dala.. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. We're Family - Joe Thomas [3:51] ,2. Meant To Be - Kindred The Family Soul [4:24] ,3. Thinkuboutmi - Keite Young [4:14] ,4. Roots - Carlton Thompson [3:46] ,5. It's Love - Jill Scott [5:54] ,6. At This Time - Algebra [5:12] ,7. Snow Hill - Cliff Lee [5:02] ,8. Before I Let Go - Maze [5:05] ,9. Super Freak - Rick James [3:23] ,10. Ain't Gonna Hurt Nobody - Brick [3:56] ,11. U Do It For Me/Halfway/What Happened/Run And Hide - Algebra [6:06], ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Prijemná oddychovka. Až som prekvapený, že tu nieje žiadny, alebo len veľmi málo rasizmu. Od takejto komédie a hlavne s Martinom Lawrencom a Cedricom "Zabávačom" je to psia povinnosť narážat na rasovú odlišnosť. Na tom majú karieru založenú. Chýba tu teda spomínaný rasový húmor, ktorý ponúka veľa gegov, ale zato je tu perfektne ukázané, čo vlastne rodina je. Priateľov si vyberáš, nepriateľov si robíš, no rodinu vyfasuješ. To je krédom tohto filmu. Húmor tu nieje nejak sofistikovaný, je priamočiary a diváka neurazí. Nemôžem dať viac ako 3hviezdy, lebo síce komédia to bola dobrá, zasmiať sa na tom dá, ale už je to ošúchaný scénar, ktorý nevybočuje ani trošku z dobre vybehaných kolají. Škoda, dalo sa stoho vytiahnúť viac. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v americkém Mindenu a Shreveportu v Louisianě. (rafix)

Reklama

Reklama