Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (138)

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Podle zdejší galerie jsem se těšil hlavně na útok přerostlých zmutovaných kuřat. Žel bohu, tito opeřenci v nepřesvědčivých maskách se na scénu dostanou až po hodině utrpení, které zahrnuje muzikálová čísla s nulovou choreografií a otřesným zpěvem. Jistěže je to záměr, ale na rozdíl od zpívánek v Chilleramě, kterou jsem viděl tentýž den a ve které jsou naschvál zfušované postsynchrony, mi tady ty tanečky a zpěvy prostě nepřišly zábavné. On je taky rozdíl, když točíte poctu béčku, přičemž je na vaší práci vidět zručnost a nadhled, a když točíte béčko, protože byste jistojistě nic lepšího vytvořit nedokázali. První hodinu tak musíme přetrpět již zmiňované hudební vložky, ale také fekální humor, který se filmem táhne jako červená nit. Říkám fekální, protože myslím fekální a ne třeba dementní. S dementním humorem se to má totiž tak, že když se dobře použije (takže autoři často vůbec nemusejí být dementi), může se z něj stát humor legrační. Tomu se ovšem Poultrygeist umně vyhýbá a naopak nám servíruje scény jako například tu, ve které máme tu smůlu přihlížet tomu, jak se chlapík ne nepodobný Gabeu Newellovi doslova vysere z podoby. Z téhle Tromy, s níž dosud nemám žádné zkušenosti, jsem byl tak dokonale znechucený, že mi bylo zle i ze vší té rajčatové a okurkové šťávy, která tu na hektolitry cáká po zdech, po podlaze, ale ze všeho nejraději lidem do obličeje. Ani drůbež v gumových oblecích to nakonec nezachrání (i když mírné zlepšení je patrné, ale zábava to i tak není), protože scénář je opravdu stupidní. Vážně nepochopím, proč bylo k jeho realizaci potřeba tří lidí, když i Avatara, což je asi jediný film, který má horší scénář než tohle, napsal Cameron sám. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Bože, Arbie, přes oblečení šukáš nejlépe na škole!“ Ať napínám paměť jak napínám, tak si snad nevybavím film, který by mě odrovnal hned první pronesenou větou. Tedy pardon. Už si ho vybavím. Odteď to bude tento. Až jsem se ze začátku lekl, že u mě z trůnu sesadí mou dosavadní tromáckou pecku Terror Firmer. Možná kdyby to bylo trošku kratší a vysekaly by se z toho některé nudnejší pasáže, povedlo by se mu to. Ale je to velmi zábavné, komické, nechutné, debilní, brutální a politicky nekorektní, přesně tak jak Troma umí být. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Něco na zbůsob Braindead. Teda čekal jsem něco lepšího než Toxickýho Mstitele, ale tohle je teda o hodně slabší, jak říkam, neco jako Braindead. Průběh filmu nuda, jako pár scén hodně vtipných, hlavně ty gore a samý porno, ale to zpívání? To tam být nemuselo si myslím, posledních 20 minut masakr, proto 3+ no ale na Toxieho to nemá, fakt že ne. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Snad největší tromácká prasárna, se kterou sem měl tu čest se potkat, všude tečou, potažmo lítaj nebo se rozmátlávaj sračky, střeva, hnis, do toho šílená mutace všech lidí na kuřata, opíchávání mrtvýho kuřete a na oddech tu máme nějaký ty muzikálový čísla s hromadou holek s kozama ven, fakt neskutčný, prostě správná mňamozní chuťovka po který sem dostal chuť si zajít do KFC, i když sem během filmu spořádal řižek, Peter Jackson může jen tiše závidět, akorát škoda, že je to celkem nuda a kvůli tomu jen průměrný tři, ale jestli bych měl hlasovat o nejprasáčtější film všech dob, tak tohle je jasná volba ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Naprostý muzikálový nízkorozpočtový WTF hnusoúlet, který si dělá prdel ze fastfoodů, americké ekonomiky a všeho možného. Asi nejhnusnější film, který jsem kdy viděl. Nechybí zde nahota, všemožné hnusy, neuvěřitelné přehrávání, všudypřítomná trapnost a scény u kterých si říkáte: jak je možné, že tohle někoho napadlo natočit. I přesto, že nejsem zrovna fanda "nechutného humoru" , tak jsem se rozhodně párkrát zasmál. Není to film pro každého a ke první polovině to už ztrácí energii. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)
  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)

Reklama

Reklama