Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emma (Nathalie Press) je makléřka z Wall Street. Aby si odpočinula, přestěhuje se s pětiletým synem a mužem do malého městečka v Anglii. Bohužel místo klidu na ni číhají noční můry a tajemství, které skrývá jejich současný dům. (LIVINGDEAD)

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Podobných hororov už bolo natočených naozaj mnoho: rodinka sa nasťahuje do sídla v ktorom sa stali vraždy, žena vidí prízraky, odhalí kto je vrah, ten sa ju snaží pochopiteľne dostať atď... Jednoducho klišé jak sviňa... Ale aj napriek tomu si film udržuje celkom dobrú atmosféru a hudbu, ľakačiek síce nie je veľa, ale ak sa už nejaká objaví, tak celkom stojí za to. Trochu ma sklamal záver, čakal som tam viac "akcie", okrem toho bol až neuveriteľne predvídateľný. No nie je to nijako prevratný film, ale dá sa pozerať. 60% ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Celkom som bol zvedavý, na nový film pána režiséra Hickoxa, ktorý začiatkom 90. rokov natočil niekolko mojich obľúbených horrorov. Bohužiaľ tento film nedosahuje ani zďaleka kvalít jeho starších filmov. Škoda, no pozrieť sa to dá, aj keď s tým scary house je to už otrepaná téma. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Ničím nepřekvapující thriller, s poněkud vleklým tempem a celkem úsměvným odhalením. Návrat Hickoxe k hororu se zatím nekoná. Pobavilo mě, že trailer dělá z filmu pomalu masakr, který teda rozhodně neočekávejte. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Hickox u mě skončil Hellraiserem 3, kde odvedl podle mého názoru výtečnou práci. Zde bohužel jede v klišé, které bylo vidět ve spoustu filmech poslední doby. Na jedno skouknutí to vystačí, ale podruhé bych to určitě vidět nechtěl. 40% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Emma (Natalie Press), bankovní makléřka, se po jednom extrémně výhodném obchodu, rozhodne z branže odejít, a začít si užívat klidu a rodiny ve své rodné Anglii. Proto ji přijde vhod, když ji její manžel sdělí, že v Anglii zakoupil menší sídlo. Ale brzy po nastěhování začne Emma vidět podivné úkazy, které jí přesvědčí, že v domě se před lety stalo neštěstí. Rozhodne se vypátrat, k čemu tehdy došlo - i když toto pátrání může zničit ji i její blízké... Kamera. Klapka. Strašidelný dům po stopadesátépáté. A znovu si filmaři neponaučí, a po docela zajímavém, a přímočarém, začátku se vše začne komplikovat a ke konci už vlastně není jasné kdo dávné neštěstí přežil a kdo ne. Ale od začátku - dům (spíše malý hrad) působí nádherně strašidelně už od prvních minut, a když si člověk představí temnou Anglii, je to prostředí pro horor jak dělané. Navíc i obsazení je takřka ideální - pětiletý kluk, těhotná matka a manžel stále mimo domov, a když je doplní na první pohled odstrašující chůva a až příliš slizký rodinný přítel, osazenstvo je komplet. Tím ale pozitiva tohoto filmu končí, a zbytek je jen břídilská práce Anthonyho Hickoxe, resp. těch co mu psali scénář... ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Mel jsem za to, ze pokud se v hororu ve 21 stoleti objevi v zaberech gumovej strom, jde bud o omyl, nebo nedstatek financi ci prezitek, zde si trikari nedali moc velkou praci s tim, aby vse nevypadalo tak umele, divne. Navic fiktivni postavu Tobiase jsem nepochopil. Jakou ulohu zde hral a co melo vse kolem nej znamenat kdyz v konecem dusledku jeho "postava" nemela s pribehem zadnou souvislost. Nebo jsem byl spis nepozorny? No neni divu pri te spouste nudy. ()

Reklama

Reklama