Reklama

Reklama

Durell a LeeJohn jsou jen malí zlodějíčci, ale když jde o záchranu rodiny, rozhodnou se vyloupit kostel. Netuší ovšem, že v něm budou muset strávit noc v přítomnosti Pána a jeho následovníků. V hlavních rolích kriminální komedie Ice Cube a Tracy Morgan.  Hrdiny americké kriminální komedie o dobrých úmyslech, špatných rozhodnutích a druhých šancích, jejímž autorem i režisérem je David E. Talbert, je dvojice nejlepších kamarádů. Durell (Ice Cube) a LeeJohn (Tracy Morgan) jsou jen bezvýznamní zlodějíčci, ale když se Durell dozví, že se jeho bývalá přítelkyně chystá i s jejich synem odstěhovat, je mu jasné, že jediný způsob jak zachránit rozpadající se rodinu je sehnat sedmnáct tisíc dolarů na splacení ženina dluhu. Tak se zrodí zoufalý nápad vykrást sousední kostel. Jenže když se povedená dvojka vloupe dovnitř, zjistí, že narazila. Pokud chce peníze získat, bude muset strávit celou noc v přítomnosti Pána a jeho horlivých následovníků… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

stephano 

všechny recenze uživatele

No jako je to morálni až běda, patosojdní taktéž. Myslel sem že to pude aspoń trochu ve šlépjejích dvou předcházejících dílů. Jestli se dá vůbec říct že to s nima má mít neco společnýho. No Ice cube se už asi tehle rodinejch komedií nezbaví a to nemluvim o tom že hraje v každym filmu uplně stejnou tužku. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, že Ice Cubea moc nemusim, tak tohle ještě docela ušlo. Námět s tim kostelem se mi docela líbil, vtípky občas nějaký byly a ty moralitky na konci už jsem čekal předem, takže jsem se s nima smířil. Takže taková pohodová jednohubka, z podobnýho ranku se dají určitě sehnat i mnohem horší komedie. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to nevypadá jako úplně dobrý nápad pokusit se vykrást každou neděli pravidelně zaplněný kostel, ale postupem času se ukáže, že právě tato událost pomůže otevřít oči dvěma nenapravitelným zlodějíčkům a dá jim druhou životní šanci. Ice Cube už hrál v lepších, ale i horších „afro-gangsta komediích“. A Tracy Morgan? – ve filmu bych spíše viděl Mika Eppse, ale celkově je to koukatelné. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Ice Cube je už doopravdy v řiti. Nechápu jak jeho hip hopovou kariéru ještě někdo může brát vážně. Tenhle film se nijak neliší od jeho předchozích rodinných komedií, až na to, že tato komedie je velice trapná, takže nám už zbývá pouze označení "rodinný", kterému bych zrovna velké plus nepřikládal. Tracy Morgan je naprosto tragický, stejně jako v 30 Rock a příběh je asi to nejtragičtější. 1,5* ze soucitu. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľná stupidita akých nám Hollywood v poslednej dobe predkladá mraky. Opäť zosmiešňovanie černochov, ktorí v tomto filme pôsobili ako retardovaní mantáci. Pozerať sa to s privretím očí dá ale odporúčam aby ste sa tomuto nepodarku vyhli oblúkom. Ice Cube mal už dávno filmovú kariéru hodiť na klinec. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Film byl do kin distribuován pod kódovým názvem Bad to Worse. (ČSFD)

Reklama

Reklama