Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (615)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Patřím mezi dámskou část obdivovatelek seriálu, takže bohužel musím dát nižší hodnocení. Seriál je sám o sobě o tom, jak to chodí s chlapy, bez jakéhokoli studu, stojící především na skvělých (sprostých)hláškách. Zato filmy jsou už klasické slaďárny, které chlapům asi fakt musí připadat hrozné, kde se neustále omílá to samé dokola a prostě to ztrácí ten "šajn"a vtip. Kdyby to byl samotný film, který by nenavazoval na tak (pro mě)skvělý na nic nehrající si seriál, klidně bych dala plný počet, ale protože to tak není..3*. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Niektoré vzťahy nie sú dlhé romány, ale skôr poviedky... ale to neznamená, že sú menej naplnené láskou.“ Zopár epizód „Sexu v meste“ som kedysi videl a myslel som si, že ma bavili. Alebo som sa mýlil alebo film okrem hrdiniek nemá so seriálom nič spoločné. Prvú hodinu som si dobrácky myslel, že som chlap a niečo som nepochopil, ale budem sa riadiť heslom „ži a nechaj žiť“ a zvolím "univerzálne" hodnotenie 60%. Ale keď som si s hrôzou uvedomil, že sa budem nudiť ešte HODINU A POL, zalial ma studený pot a povedal som si, že hŕstka fajn scén (servírka, erotické pasáže, pohovor na asistentku) nestačia. Dovolím si tvrdiť, že celovečerná verzia fenomenálneho (10 sezón je 10 sezón) seriálu sa ktovieako nebude páčiť ani ženskému publiku a ak áno, bude to skôr z núdze cnosť (z nedostatku „ženských“ filmov v kinách). Prípadne sa budú báť byť roztrpčené z nekvalitnej snímky o ich obľúbených hrdinkách. Podotýkam, že VEČNÝ PRÍBEH a NOTHING HILL mám rád... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na začátek bych asi napsal, že nepatřím mezi vášnivé fanoušky seriálu ale i tak jsem většinu epizod sledoval s chutí. Na film jsem se nějak výrazně netěšil ale byl jsem docela zvědaví jestli tvůrci dokážou zaujmout více jak dvou hodinovým filmem když si doteď vystačili s 30 minutami. Film se více než seriál zaměřuje na hlavní hrdinky a mužské osazenstvo je úplně odsunuto na vedlejší kolej. Víceméně je zde vše co mají fanoušci seriálu rádi ale ta délka je opravdu moc a humoru docela málo. Určitě ale potěší to, že ženské hrdinky se chovají a dělají to samé jako v seriálu. Pokud patříte mezi opravdu vášnivé fanoušky seriálu klidně si hvězdu připište. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Seriál má vysokú kvalitu a v tomto prípade sa potvrdzuje fakt, že skratka, ktorá funguje v ňom, nemá šancu fungovať vo filme. Celý film je neuveriteľne natiahnutý a v podstate plytký, pripadal som si ako v dlhočiznej reklame ( zrejme každý sponzor bol vo filme spomenutý ). Netvrdím, že som bol sklamaný, ale čakal som oveľa viac. Na seriál však nezanevrem. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Vivienne Westwood, Gucci nebo Luis Vuitton. I když všechny zmiňované považujete za hráče Real Madrid není nic ztraceno. Vystačíte si klidně se znalostí OP Prostějov a přesto na zábavě film z ničeho netratí. Sex ve městě je sice prvotřídně snobský film, ale nazvat ho povrchním, to by mi ruka upadla. Sice jsou naše hrdinky ješitné místy až přespříliš, ale ruku na srdce kdo z nás není? Přestože je mi jejich svět vzdálen o několik desítek kreditních karet, tak u mě našli ono chápavé porozumění, což na obyčejný film není rozhodně málo. Když si máte se svou dlouholetou kamarádkou stále co říct, přeci ji nebudete po devadesáti minutách přerušovat, že by už měl být konec. A závěrečný proslov nemohl potěšit víc. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (36)

  • Když si Carrie (Sarah Jessica Parker) v druhé polovině filmu nechá obarvit svoje vlasy na hnědo, jde ve skutečnosti jen o paruku, kterou si herečka velice pochvalovala. (Dixieboy)

Reklama

Reklama