Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (615)

hippyman 

všechny recenze uživatele

po dvaceti minutách jsem znechuceně odešel z kina, nedovedu si představit, že bych tohle vydržel dvě a půl hodiny! možná to v nějaký slabý sadomasochistický chvilce dokoukám na dvd... :) - - - edit téměř po 16 měsících: slabá chvilka nastala a musím říct, že jsem téhle estrogenové radiaci ze začátku opět nevěřil. nicméně po příšerném zážitku se Ženami jsem byl celkem příjemně překvapen. scénář byl nad očekávání nedebilní, celkem uvěřitelný a bezbolestně převedený na devatenáctipalcové "plátno". vadil mi prakticky jen konec (jak už tomu u romantických komedií USA bývá) a přehnaná délka... kdyby mi někdo před druhým pokusem o dokoukání tohoto snímku řekl, že tomu dám 70%, pošlu ho na psychiatrii. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nevím jak ostatní, ale já si v seriálu moc neholduju a ani moc mi do hlavy nejde jeho úspěch.A stejně tak film-s nadějí na odpolední komedii kterou bych zaplácla čas ,jsem se na to koukla a ...no ... neříkám že bych se chvílemi nebavila, ale přesto to na mě působylo tak nějak chladně,ohraně,povrchně... Z postav mi byla hrozně nesympatická Sarah Jessica Parker u které nechápu přívlastek módní ikona,protože vypadá upřímně řečeno jako kobyla a to doslova...a to její herectví taky není žádná sláva.Naopak nejlepší postavou dle mě zahrála Kim Cattrall která snobskou Samanthu vystihla dokonale.Jinak nic-moc,stejně jako seriál... ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozhodoval mezi třemi a čtyřmi, ale... what the hell. Očekávání byla nízká (hlavně vzhledem ke smrtící stopáži), nakonec to však dle mého názoru dopadlo velice dobře. Neříkám, že to v podstatě není draze vypadající trojdíl seriálu, ale vypečené dialogy zůstaly, koláže jsou správně slzopudné a Kristin Davis je neskonale hot i v tomhle věku (tedy pokud nepiští...), takže jsem těch 148 minut přežil překvapivě ve zdraví a stihnul jsem se při nich i slušně bavit (sushi Valentýn vládne). Dívat se na S.J. Parker sice není slastí, ani když má na sobě dvě tuny make-upu (a co teprv, když ho nemá) a podprahové poznatky mě nejspíš minuly (až na odkaz s Meet Me in St. Louis, ten zas určitě nestíhali ostatní :), ale Sex ve městě rozhodně považuji za povedené zakončení (?) seriálu. 7/10 P.S. Většina mých kamarádů by zřejmě nepřežila ani prvních pět minut a hluboce se stydím, že se k nim odmítám připojit. Jsem asi blázen... :) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Priznam sa, ze serial z televizie poznam, ale nikdy som nevidel ani jednu jedinu cast. Z mojho pohladu je to serial alebo aj v tomto pripade film o zenach pre zeny, so zenskymi problemami, takze u mna taky priemer. Este sa cudujem, ze film nerezirovala zena. Ta minutaz mohla byt trosku skratena aspon na 2 hodinky... 18.06.2008 _______ Sarah Jessica Parker - (Carrie Bradshaw) +++ Kim Cattrall - (Samantha Jones) +++ Kristin Davis - (Charlotte York) +++ Cynthia Nixon - (Miranda Hobbes) +++ Jennifer Hudson - (Louise) +++ Hudba: Aaron Zigman +++ (Videl v kine 17.06.2008) +++ ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Chcelo sa to tváriť lepšie, než aké možnosti to malo. Pretože možnosti samotné neboli dotiahnuté. Avšak pri scénach, kde sa objavil Chris Noth (škoda že v strede filmu jeho muky nie sú vôbec zobrazené) to bolo o niečom celkom inom. Bolo to krásne a úprimne zahrané. Ako na celok sa na to raz dá pozrieť. ,,(iphone) Neviem ako sa stým robí,, :) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (36)

  • Na otázku, jestli se ještě někdy dočkáme pokračování, odpověděla představitelka Samanthy Kim Cattrall: „Sex ve městě změnil náš pohled na ženy-čtyřicátnice, tak proč by totéž nedokázal i s padesátnicemi?" Pokračování filmu Sex ve městě 2 (2010) vzniklo o dva roky později. (Pumiiix)
  • V scéne v kúpelni, keď sa pán Božský (Chris Noth) a Carrie (Sarah Jessica Parker) dohadujú o svadbe, ju po rozhovore pritiahne k sebe. Pri pohľade kamery zozadu si je možné všimnúť, že mu dáva hlavu na jeho pravé rameno, ale v ďalšom zábere pri pohľade spredu má hlavu položenú na jeho ľavom ramene. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama