Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (615)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem téměř nic a dostal jsem vše... tak to občas je, ale u tohoto "typu" filmu se to příliš často nestává. Ano, je to kýčovité, pestrobarevné, ulítlé a nevim co všechno, ale přes to všechno, je to prostě FAJN. Milé, úsměvné, luxusní, vtipné, smutné, dojemné, trapné atd. jako celý Sex ve městě. Děvčata jsou prima a bude mi smutno. Samantho jsi jednička:-)! A nesmím zapomenout na neuvěřitelnou písníčku "Auld Lang Syne", lepší verzi neznám! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Niektoré vzťahy nie sú dlhé romány, ale skôr poviedky... ale to neznamená, že sú menej naplnené láskou.“ Zopár epizód „Sexu v meste“ som kedysi videl a myslel som si, že ma bavili. Alebo som sa mýlil alebo film okrem hrdiniek nemá so seriálom nič spoločné. Prvú hodinu som si dobrácky myslel, že som chlap a niečo som nepochopil, ale budem sa riadiť heslom „ži a nechaj žiť“ a zvolím "univerzálne" hodnotenie 60%. Ale keď som si s hrôzou uvedomil, že sa budem nudiť ešte HODINU A POL, zalial ma studený pot a povedal som si, že hŕstka fajn scén (servírka, erotické pasáže, pohovor na asistentku) nestačia. Dovolím si tvrdiť, že celovečerná verzia fenomenálneho (10 sezón je 10 sezón) seriálu sa ktovieako nebude páčiť ani ženskému publiku a ak áno, bude to skôr z núdze cnosť (z nedostatku „ženských“ filmov v kinách). Prípadne sa budú báť byť roztrpčené z nekvalitnej snímky o ich obľúbených hrdinkách. Podotýkam, že VEČNÝ PRÍBEH a NOTHING HILL mám rád... ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Ultimátní guilty pleasure, při jehož sledování je největší chybou divákovo mužské pohlaví. Teď už chápu, proč se někdy ženy cítí provinile po jednom kousku čokoládového dortu, i já se teď cítím vinen. Nejenom proto, že jsem Sex ve městě viděl ale klidně bych snesl i o 20 minut delší nášup.O rok později pod tíhou director´s cutu, který se nevyhnul mým zornicím, jsem nucen zvednout hodnocení o jednu hvězdičku. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Hladkých 70%. Filmový Sex sice rychle šumí z hlavy a snad ani nekamufluje, že je v podstatě jen slepencem pěti dílů (předěly jsou evidentní), ale i po dvouapůlhodinách dokázala ta stárnoucí čtverka udržet moji pozornost. Celovečerní Sex je doslovným ekvivalentem svého seriálu - filmová výstavba nikde, samá scénka, sled bonmotů, humorných glos a spousta povzbudivých momentů, které by při standardním dávkování vystačily na dva celovečeráky. Zatímco filmy mají jeden dva vrcholy, tady je jich tolik, že se mění v beztvarou, ale snadno poživatelnou hmotu, která lehce protéká očima i srdcem (třikrát jsem byl regulérně dojat, z toho jednou jsem se lekl, že zrovna TOHLE bude první film v mým životě, u kterýho uroním slzu), ale neusadí se v paměti. Moudrá slípka zkrátka spojila pět dílů dohromady a snesla díky tomu lesknoucí se vejce, které potěší, pochopitelně hlavně fandy seriálu. Moc lepších středoproudých romantik v posledních týdnech nebylo, proto tohle rozloučení se stárnoucími babiznami vítám s radostí. I když je tu sex už jen samoúčelně nastrčen, i když hrdinkám ani botox nepomáhá (ale motiv stárnutí funguje!), i když na další díl už nebudou síly... je to rozhodně jeden z těch lepších filmů letošního léta, který od pohledu dostál svým (nijak přemrštěným) předsevzetím. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pro mě, milovníka mody a filmů to bylo velká výzva, opět se setkat s touhle dámskou společností z New Yorku. Dopadlo to trošku jinak, než jsme si představoval. „Holky“ totiž zestárly, ale především, zestárnul jsem já. Už nepůsobil Cariin šarm, Samantina zvrhlost, Mirandina upřímnost a Charlottin úsměv. Tohle všechno za ty roky vyšumělo stejně jako moje vzpomínky na včerejší projekci. Stopáž přes dvě hodiny, nemůžu říct, že bych se nudil, ale film jako celek je nevyvážený, vtip se mísí s laciným emocionálním vydíráním a i když to nese nálepku „Movie“, tak jako by to bylo 5 dílů v jednom, to prolínání je sice nepatrné, ale dá se zpozorovat, pokud člověk sledoval seriál. Jsou to „prology“ hlavní hrdinky o lásce, romantická hudba a vánoční záběry. Herecké výkony standardní, nic jiného se nedá po těch letech čekat. Dobře vybraná hudební složka. Mody tam moc není, sem tam se mihne taška LV a šatičky od de la Renty, ale sexu je ještě méně. Pro informaci, přívěšek „Love“ stojí okolo 90 dolarů na ebayi. Mimochodem, velké překvapení čeká pro ty, co viděli seriál v češtině, představitelka Carrie má úplně jiný hlas, snad až nepřirozený :)) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (36)

  • Když si Carrie (Sarah Jessica Parker) v druhé polovině filmu nechá obarvit svoje vlasy na hnědo, jde ve skutečnosti jen o paruku, kterou si herečka velice pochvalovala. (Dixieboy)

Reklama

Reklama