Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (615)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Hodně subjektivní hodnocení, mám moc ráda seriál Sex ve městě a i když si myslím, že byl zakončen opravdu dobře, pokračování ve filmové podobě mu nijak výrazně neublížilo. Jako samostatný útvar sice moc nefunguje, chybí tu silnější zápletka a promyšlenější pospojování některých scén, ubylo na komediálnosti a přibylo na romantické uslzenosti, ale nostalgie ze setkání s mými oblíbenými hrdinkami funguje dokonale. Určitě film pouze pro určitou kategorii lidí – fanoušky seriálu. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslím dobre rozbehnutú prvú polhodinu, občasný vtipný okamih a geniálny iPhone product placement, tak mi toto plytké, umelé, v povrchnom gýči sa bahniace a stopážovo zdĺhavé NIČ dalo menej, než mi dá dobre spravený trailer k filmu akéhokoľvek žánru. Hraná verzia Winx Clubu pre "dospelé" publikum. ()

Reklama

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Och... môj... bože... nevidela som to od začiatku, len som si 4 roky po funuse povedala, že keď už je to v telke, tak to nechám pustené. Pôsobilo to na mňa rovnako ako kedysi seriál, z ktorého som videla len asi 1,5 časti, aj to len z prinútenia. Myslím, že som ešte NIKDY nevidela film, v ktorom by bolo viac plkov a bol viac o hovne. Dávno viem, že nie som cieľovka tohto skvostu (zlomený necht vo mne nikdy nevyvolával hystériu), ale niekedy nechápem, ako niekto tou cieľovkou môže byť. Podobné nízkotučné rady do života ako z múdrej knihy musia znieť originálne asi len auparkovým pipinkám, ktoré okrem návodu na použitie kozmetickej masky (a možno nejakého Coelha) nečítali ani len tú Evitovku... ešte aj v nej by našli o kus viac reality a menej prázdnych rečí. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Při sledování filmu jsem nevěděl, jestli mám hrdinky rád nebo je nesnáším. Na jednu stranu sympatické čtyřicátnice, které s grácií proplouvají svým životem a atakují diváka svou upřímností a výpovědní hodnotou o vztazích obecně, na druhou ženy, které naprosto nic nedělají a mají všechno, žijí svým konzumním a povrchním životem, který je jako vystřižen s módních časopisů (což je i tvůrci podtrženo scénou s kožichem). Nehledě na to, že je to příjemná podivaná, která i přes obludnou stopáž (2 a půl hodiny!) dokáže zaujmout i pobavit zároveň. Navíc se mi zdá, že celá zápletka se motá jenom kolem toho, jak ženy nedokáží odpustit mužům a tak se raději půl roku ukájejí smutkem, než aby se je snažily vyslechnout a popřípadě zvážit situaci. Vždyť předem snad oba dva vědí, co chtějí. Jinak je to určitě jedna z nejlepších adaptací seriálu, kterou díky me absolutní neznalosti (viděl jsem cca 2 díly) bohužel nemůžu docenit tak, jak by si zasloužila. Zatím jsem ve fázi Label it :) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Seriál má vysokú kvalitu a v tomto prípade sa potvrdzuje fakt, že skratka, ktorá funguje v ňom, nemá šancu fungovať vo filme. Celý film je neuveriteľne natiahnutý a v podstate plytký, pripadal som si ako v dlhočiznej reklame ( zrejme každý sponzor bol vo filme spomenutý ). Netvrdím, že som bol sklamaný, ale čakal som oveľa viac. Na seriál však nezanevrem. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (36)

  • Když si Carrie (Sarah Jessica Parker) v druhé polovině filmu nechá obarvit svoje vlasy na hnědo, jde ve skutečnosti jen o paruku, kterou si herečka velice pochvalovala. (Dixieboy)
  • V čase od 1:12:55 do 1:13:10 si můžeme všimnout, že se u Carrie (Sarah Jessica Parker) na položených nohách objevuje jednou časopis, v dalším záběru desky a časopis a poté opět pouze časopis. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama