Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomu dám jednu * za dvě docela pohledné herečky, ale na druhou stranu dvě z pěti je málo a hlavně, když nějakých 55% stopáže filmu projíždím téměř výhradně za pomoci rychloposuvu (celý film jsem dal asi za 50 minut), tak je někde něco špatně. Pominu-li to, že děj = 0, tak tohle nebylo povětšinou ani vtipný, obzvlášť z tý trojky se mi dělalo lehce mdlo... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavné to tedy zrovna moc nebylo, ale nudit se člověk taky nebude. Skončilo to někde mezi, film je jistě zajímavý. Navíc nám poskytuje jakousi sondu do intimního života různých milostných párů. Kdo se stydí raději nepouštět, kdo má vedle sebe přítele(kyni) určitě pouštět, film ve kterém jde jen o TO jedno totiž spolehlivě nabudí. 50% PS: Nejvíce mě zaujala Diora Baird. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice upřímné a bez zbytečných dějových odboček, ale pořád stejně v drtivé většine momentek mimo realitu i s přimhouřeným okem. Pět provařených příběhů, které vás nechytnou za srdce, jen se občas zasmějete - možná. Někdy nechtěně, někdy záměrně. Ve finále mám snad raději ty více filmové záležitosti, protože když vidím nastříhané minipříběhy ala Kill Bill (akorát v noci, čínsky a pozpátku), tak ty romantické průpovídky kolem jsou v ostatních případech stále docela fajn, sem tam totiž mají i něco do sebe. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nejde o žádný úžasný film ani skvělou komedii, snímek spíše funguje jako průvodce sexuálním aktem pro různé typy vztahů. Vybrat si může široké spektrum diváků, nemyslelo se pouze na homosexuály (až na to dárcovství spermatu) a na různé devianty, takže například děti ani zvířátka se zde nenajdou. Námět mi připadal dobrý, jen mohl být alespoň o něco málo lépe zpracovaný, ale nenudil jsem se a občas jsem se slušně pobavil, takže proč ne? ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Pre-Sex, Sex a After-Sex na 5 odlisnych zpusobu mezi 5 druhy variabilnich dvojic - Friends, 1st date, Roommates, Couple a Exes. 5 pribehu dokonale svadi hodnotit na petihvezdickove skale podle jednotlivych epizod, takze kazda z dvojic si musela v me mysli vyhrat svou hvezdicku. Nakonec me presvedcily pouze 2 (Friends a 1st date), cemuz napomahal i fakt, ze girls v techto castech byly xtremne povedene. Zbyle sekvence byly uz o poznani slabsi. Exes me nudily, Roommates byli trapni a Couple byl nekde na pomezi predchozich dvou. Nemluve o tom, ze ve vsech trech epizodach byly blond girls, jedna hnusnejsi nez druha. Jinak ale dvouhvezdickove hodnoceni sedi i po obecnem uvazeni, melo to sve momenty, ale v podstate to byla total hovadina. 4/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)

Reklama

Reklama