Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Je to úsměvné, někdy až překvapivě pravdivé, ale rozhodně dobře natočené, přímo k jádru věci. V tomto případě spíše k jádru sexu :) Kolik párů, tolik různých situací, které někteří z nás dobře osobně znají a o to více vás ten film pobaví a možná i chytne. Rozhodně nejde o nablblou komedii jako Prcičky. Pokud si odmyslíme kontroverzní téma, tak se vlastně jedná o příjemnou konverzačku. Supr film! ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Dostatečně zábavná a dostatečně chytrá komedie o sexu... s dostatečně krátkou stopáží aby nestihla začít nudit. Nic nechutného nebo přespříliš perverzního se v ní nepředvede, je jen o normálních sexuálních zážitcích a v jejich rozboru jen jednouše klouže po povrchu tak aby byla vtipná a romantická... do hloubky a nebo na okraje už se ale nepouští. 7/10 ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Pokud by se film točil pouze okolo dvojice Carly Pope a Aaron Abrams, bylo by mé hodnocení pravděpodobně absolutní, jelikož zde se hlásilo ve ve velkém. Ostatní tři příběhy jsou tažené až moc mimo realitu, tedy nevím, možná se režisér snažil sdělit nějakou závažnou myšlenku, to se mu každopádně nepovedlo, hodnotím Bezstarostný sex čistě z komediálního hlediska. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kamaráti, manželia, bývalí, prvé rande a spolubývajúci. Tak týchto 5 rôznych párov sa ocitlo v situácii, kde hlavnú rolu hrá sex. Film zobrazuje všetko - od úplného začiatku až po úplný koniec. Nieje to čisto len sexuálna záležitosť, ale je tu pekne zobrazené aj myslenie a správanie postáv v určitých momentoch a fázach celého aktu - a pri každom z týchto milostných párov sa to celé vyvíja celkom odlišne. Celkom zaujímavý pohľad - hlavne čo sa psychiky postav týka, ale napriek tomu že to bolo svojim spôsobom výnimočné a svojské, zároveň to bolo aj trochu ťažkopádne a v niektorých momentoch aj trochu trápne. Inak, svojou myšlienkou to v mnohom pripomínalo film After Sex - celkom porovnateľné, aj keď tento bol pre mňa o niečo menej zaujímavý. Ale je to tak na hrane 2/3*. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé. Občas jsem se i zasmál, ale nikdy bych neřekl, že film o sexu může být i nudný. Když to srovnám s The Mating Habits of the Earthbound Human, tak musím říct, že to vlastně nuda byla. Na druhou stranu je pravda, že některé scény byly opravdu trefné a herci byli sympatičtí a herečky krásné. Na 3* to nakonec stačilo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama