Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Puol 

všechny recenze uživatele

Distribučný názov je zavádzajúci, táto sympatická komédia práve rieši tie komplikované záležitosti bezprostredne súvisiace so samotnou kopuláciou. Veru tie dialógy okolo toho, tak trochu i zo života, nemajú chybu. Aj toho zobrazeného sexu je tak akurát. Jednoducho, pre mňa milé, malé filmové prevapenie. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je výborná jedna věc - tváří se tak opravdově a uvěřitelně. Tomu pomáhá i hrstka neznámých herců, kteří se do příslušných rolí vážně vžili. Nápad pěti odlišných příběhů je parádní a i když některé dějství se zdají být nudnějšího rázu, film jako celek působí zábavně, možná trochu upovídaně, ale i přes všechny drbky-solidní povídačka o sexu. [66%] ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že to bude povrchní, pubertální a prvoplanovité (no název tomu docela odpovídá), ale nakonec se z toho vyklubala celkem fajn komedie, která je trochu hlubší než na první pohled vypadá a každý si v ní může najít něco sobě blízkého. Docela mi to připomnělo snímek PO SEXU, taková fajn konverzačka s několika příběhy točící se kolem sexu, ale žádný velký zázrak. ()

Richie666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže si film pojednávajíc výhradně o sexu klade za úkol nabourávat tabu, popisovat niterné pocity jednotlivce, rozkrývat partnerské stereotypy nebo uvádět postavy do zcela běžných, ale přitom tak 'zajímavých' - choulostivých - situací, ve kterých se snaží poukázat na mnohdy zbytečný stud a staví tudíž sex do pozice druhu lidské zábavy, je to v pořádku. Pokud to navíc dělá vtipně, asertivně a se zdravou obscénností, tím lépe. Pokud takový film NĚCO ŘÍKÁ, ať už s tím souhlasím, nebo ne, je to OK. Tento snímek ale neříká vůbec nic, omezeně a stroze popisuje, co se dá vyjádřit pár záběry beze slov. Jediné, čím nabourává tabu, je slovo "fuck" v názvu, protože pak se zmůže akorát na detail holýho zadku a pár infantilních narážek na šulina, ostatní zůstává asi z komerčních důvodů taktně skryto, nevyřčeno, aby to někoho příliš nepohoršilo.. Hloubka nulová, kontroverze nebo alespoň odvaha skoro žádná, výpovědní hodnota povrchní, herci velmi nesympatičtí, vtipné to taky není, takže ke komedii to má hodně daleko... Nevím, co víc bych k tomu řekl, překvapuje mě tak vysoké hodnocení. ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Záměrně jsem trochu nadhodnotil. Pod touhle výstižnou frází se totiž skrývá více romantiky, než byste asi čekali. A více pravdy, než v romantických filmech:). Možná proto jsem se tak náramně bavil. Žádnou díru do světa tímhle filmem nejspíš debutující režisér neudělá, ale mně radost udělal.... Lehkému humoru ze života se prostě žádná crazy komedie, ani cukrkandlová romance nevyrovná. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)

Reklama

Reklama