Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost originální komedie, kde sledujeme několik párů (či nepárů :) v určitých fázích sexu. Obvyklá neduha filmů, kde se takhle střídají jednotlivé scény, spočívá v tom, že některý z příběhů prostě nezapadne mezi ty ostatní a potom je na obtíž. Tady se to naštěstí neděje, nějak jsem si nenašel oblíbenou dvojici, ale ani neoblíbenou. Rozhodně film doporučuju zhlédnout s partnerem/partnerkou, jedná se o hodně zajímavý dílko, možná by to chtělo u všech příběhů jen lepší závěr. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé. Občas jsem se i zasmál, ale nikdy bych neřekl, že film o sexu může být i nudný. Když to srovnám s The Mating Habits of the Earthbound Human, tak musím říct, že to vlastně nuda byla. Na druhou stranu je pravda, že některé scény byly opravdu trefné a herci byli sympatičtí a herečky krásné. Na 3* to nakonec stačilo. ()

Reklama

Herráček 

všechny recenze uživatele

Věc která především mladší populaci zaujme už jen svým názvem.. A provedením nejspíš taky... Jen si nemyslím, že by se v tom dal najít nějaký hlubší podtext... V tomhle filmu bych se nedíval na herectví, protože tady se ani moc hrát nemuselo... Režijně se asi taky moc vyřádit nešlo... A tak to prostě musel táhnout scénář... Kterému se to ne vždy dařilo... To, jak se nejdřív všichni tvářili znuděně a po pauze najednou že si to strašně užívají... Nevím... Snad jediné překvapení v podobě třetí části u mileneckého páru... Jinak to nejspíše nemá co nabídnout... Leda tak příjemný večer s vaší drahou polovičkou... ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

917. hodnocený film: Sledujete 5 párů, kde někdo má problém se sexuálně uspokojit. A nebo taky někdo má to štěstí a je bez problémů. Celkem vtipný a i zdařilý pokus ukázat na život lidí, kteří se snaží usmiřovat, uvolňovat či jen tak obveselit pomocí sexu. 3* si proto zcela jistě zaslouží, i když jsem si dával větší naděje. Naděje se jmény potenciálních konkurentů - "Prcičky". Možná je to i dobře, že je tenhle snímek tak rozdílný, protože všichni asi víme o kvalitě této série. 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavné to tedy zrovna moc nebylo, ale nudit se člověk taky nebude. Skončilo to někde mezi, film je jistě zajímavý. Navíc nám poskytuje jakousi sondu do intimního života různých milostných párů. Kdo se stydí raději nepouštět, kdo má vedle sebe přítele(kyni) určitě pouštět, film ve kterém jde jen o TO jedno totiž spolehlivě nabudí. 50% PS: Nejvíce mě zaujala Diora Baird. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama