Reklama

Reklama

Oblíbení prehistoričtí kamarádi ze dvou pokračování animované dobrodružné komedie Doba ledová se vracejí v dalším velkolepém dobrodružství pro diváky všech věkových kategorií. Tentokrát mamut Manny se svými druhy zavítá do rozlehlého podzemního světa dinosaurů, tolik odlišného od mrazivé říše ledu a sněhu. Je to barevná krajina plná bujné vegetace, ohromných tvorů a tajemných míst. Věčný smolař, krysoveverčák Scrat, má před sebou osudové setkání s krysoveverkou Scratte. Mamutí pár Manny a Ellie očekává první přírůstek do rodiny. Lenochod Sid se dostane do problémů poté, co si založí vlastní rodinu s nalezenými dinosauřími vejci. Šavlozubý tygr Diego zase řeší dilema, jestli se z něj nestává příliš velká měkota. Navíc, když se objeví dinosauři, Manny přestává být „králem džungle“. A také se všichni seznámí s jednookým lasičákem Buckem, který neúnavně loví dinosaury. (HBO GO)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (846)

Fr 

všechny recenze uživatele

Pravidlo číslo 3: Kdo má větry jde poslední…. Animovat dneska umí kde kdo. Už i filmy pro děti musí mít příběh. A čím vtipnější, tím lepší. A když se k tomu přidá napětí, nebezpečí, bláznivý taťulda Manny, Diegovy problémy, svobodná matka se třemi dětmi Sid a krvelačné příšery…. na něco jsem zapoměl… jo, chybět nesmí Buck - takovej kapitán Jack Sparrow animovaného světa, je třeba se připravit na velké dobrodružství? Nebo na smrt? Jo, takhle by to mohlo fungovat. Rodinná zábava je totiž kumšt! PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

nevěřila bych, že to někdy řeknu.. ale páni scénáristi, udělejte z doby ledové VKV :) tahle smečka mě prostě nepřestává bavit.. říkala jsem si.. další nové postavy.. to už nebude ono.. ale stále to funguje.. :) Manny jako starostlivý a hlavně nedočkavý tatínek, Ellie jako rozumná nastávající maminka :)Diego trošku váhá.. dělat chůvu nebo být šelma??.. Sid opět vzal svůj osud do svých rukou a jak to dopadlo?? Leť nelétavý ptáčku :-D k vačičákům nemusím nic dodávat.. Scrat a věčný boj o ořech.. tentokrát s hezkou polovičkou :) a nový přírůstek Buck s jeho pravidly.. za 3. kdo prdí, jde jako poslední ;) a poslední člen.. Broskvička :) těším se.. až se do ní láskou zakousnu ve 4 :) k tomu úžasný dinousářátka a dinousaři.. krásná animace a hlavně prosředí pralesu .. sečteno podtrženo.. tento animák mě opět nezklamal.. ananas.. banán.. pomeranč.. asi by si dala ovocný kokteil :-D ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Nedosahuje kouzla jedničky, ani velkoleposti dvojky. Napůl cesty mezi tradičním rodinným animákem, držícím se úzkostlivě v mantinelech rodinné zábavy, a burleskní taškařicí plnou nekorektních momentů (zhulená scéna s héliem). Ve výsledku skrz na skr průměrná nezávadná sranda, ze které čas od času vykoukne příjemný moment a vydařený vtípek. Dějové vzduchoprázdno zachraňuje brilantní letecký souboj, bez něhož by byl film poloviční, a také 3D rozměr, bez kterého by byl třetinový.¨Jako atrakce je to fenomenální, ovšem... John Powell zklamal stejně jako Jablonsky v druhých Transformers... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Doba ľadová 3 je viac než skvelým pokračovaním série. Po dosť slabšom druhom dieli sa tvorcovia rozhodli poriadne oživiť sériu po všetkých stránkach. Táto snaha im vyšla mimoriadne. Nové pestré prostredie, skvelý Buck, roztomile zvieratká a aj použitie 3D zobrazenia v konečnom dôsledku vytvorili veľmi kvalitný animák, ktorý sa hodí v podstate pre všetky vekové kategórie. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Akční těhule, páprdovský mamut, utřinos lenochod adoptující rexíky, krizí identity zmítaný tygr, dva mončičáci a lasičák Jan Žižka z Trocnova, udatně bojující proti katolické, pardon dinosaurické přesile, kterou symbolizuje Rudla, postava vpravdě žlababovská. Svět ledový a svět jurský se konečně setkaly v 3Dimenzi a ohýbají ji, kam se dá. Trojka není obzvláště chytrá, nápaditá, ani přelomová. Je dovádivá, odzbrojující, předvídatelně komická a nezřízeně romantická. Jen ty veverky...nemohu si pomoci, ale jejich sexuální rituály jsou místy skutečně znepokojivé a motiv ušlápnutého podpatofláctví coby ostrov cynismu v oceánu ideálů nadbytečný. Trojka ukazuje, že veveřák nemá koule. Zato má žalud. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (13)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 196,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 886,7 mil. (NIRO)
  • Film byl v České republice velmi úspěšný – v kinech ho vidělo 852 tisíc diváků a utržil 100,4 milionu korun. (petr.koca)

Související novinky

Finále Plzeň 2016

Finále Plzeň 2016

08.04.2016

Letošní 29. ročník festivalu Finále Plzeň se uskuteční od 15. do 21. dubna 2016 v Plzni. Festival se poprvé koná od pátku do čtvrtka a jeho stěžejní programovou částí bude již tradičně soutěžní… (více)

Reklama

Reklama