Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spoločnosť Silogen vyvinula za účelom ochrany vegetácie geneticky upravené púštne kobylky, ktoré sa namiesto plodín živia hmyzom a živočíchmi. Kobylkám sa však podarí z priestorov laboratória uniknúť. Najprv napadnú len dobytok, ale netrvá dlho a pustia sa aj do ľudí. Tím vedcov na čele s Danom Cortesom teraz musí smrtiace nebezpečenstvo zastaviť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Peytl

všechny recenze uživatele

Začneme s konfrontací s nejpovolanějším, a promrskáme si název. Svatá pravda, viď, Peytle? No, co bych ti lhal, svatý Otče, tedy, sorry, papeži, stálo to za hovno, ale reklamy ušly, ty byly jen tak skoro na pitchu. A co trikoty, smím-li být ještě tak neodbytný, Bože náš na nebesích, nejkrásnější a nejchytřejší? Chceš-li pravdu, černoprdelníku, pak ti musím odpovědět, že stály méně, než za svatou stolici, na kterou si sedne Verbitch, hned po tom, co ti urve kulyk s jezinkou tvou nablblou hlavu...při svatý prdeli, takový votázky...zlatej hitlerjugend. Uctivě děkuji za rozhoror. Film byl stejně napínavý a dokonale intelektuální, zkrátka stejně jako intérvyjů s Vaším pánem, děti. Modlete se všichni za nespatření těchto ďábelských obrázků a kdo by byť jedním očkem spatřil mikro sekvenci tohoto! , kterážto by byla kratší pikosekundy, ať okamžitě odříká dvacet peytlenášů, avšak neručím za to, že mu nepřistane kule v játrech a na místě nezcepení, sorry za vykrádačku. Nicméně, díky místním juvenilům, se asi nestane, že bych byl pochopen.... ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezaslouží si to ani jednu hvězdičku. I když tam hraje moje oblíbená J. Benz. Film naprosto mimo. Trapný, hloupý, naivní a z diváků idioty dělající.... Škoda. Tato tématika se dá určitě zpracovat na úrovni. Ale ono je mnohem jednodušší udělat z toho trapný c-čkový horor s efekty natolik ubohými, že se člověk ani nestačí smát. Opravdu trapas. Příběh a jeho průběh natolik trapný, že to až bolí. Vědec, který neřekne jednu kloudnou myšlenku. Odborníci, kteří evidentně vůbec neví,.... a co se týče tradičního problému, tedy jednání postav v situacích, kdy jde o život, dech beroucí, kam je schopna režie zajít a jak moc dělat z lidí blbce. Kobylka, která proletí čelním sklem auta?? No pardon?? Ubohost tento film! ()

Reklama

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Ministerstvo zemědělství dohlíží na výzkumy ve státní laboratoři ve Virginii. Drby říkají, že se jim podařilo vypěstovat velice hrozivá sarančata. Kvůli jednomu pracovníkovi, se hmyz dostane ven. Sarančata se rozmnožují bleskovou rychlostí. Brzy hladový roj napadne území Californie. Skupina vědců a vojsko se snaží rozzuřený hmyz zadržet. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,A kdo nám to dokáže? Třeba uklouzl a spadl do větráku.“ Vraždící kobylky mi nepřijdou jako dobrý nápad. U žraloků, krokodýlů a hadů je příjemné, že může divák fandit konkrétnímu tvoru, kdežto tady sužuje americké obyvatelstvo beztvarý roj kobylek, které občas postavy nazývají i sarančaty. Příběh je snůška těch nejnudnější klišé ze všech monster movies. Herci jsou průměrní, ale zrovna ne dvakrát sympatičtí, v paměti mi ale zůstali jen hlavní hrdina Colt a jeho šílený účes a jeden ze záporáků, který má namalovanou pusu rtěnkou. Prostě nuda, nuda, šeď, šeď. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zvířecí horory mají obrovskou výhodu v tom, že mohou neustále čerpat novou inspiraci, vždyť na světe žije tolik druhů zvířat a záleží jen na výběru tvůrců, který si zrovna zvolí do svého filmu. Většinou však tyto pokusy dopadnou špatně a kvalita těchto snímků spadá do odpadních vod a tento kousek je toho celkem zdárným příkladem. Už v bibli si můžeme přečíst, že kobylky byly jednou z božských ran, jenž seslal Hospodin na egyptského faraóna a jeho zemi. Tentokrát však za vším stojí člověk a jeho ziskuchtivost. Přiznám se, že samotný scénář filmu vypadá docela zajímavě, ale jeho provedení vypadá místy opravdu tragicky. Zvláště pak co se speciálních efektů (potažmo útoku kobylek týče). Ty jsou udělány hodně amatérským způsobem a chvíle kdy roj proletí lidským tělem jsou přímo otřesné. O něco lepší už to bylo s ožranými těly, které vypadali už o mnoho lépe. I tak je to však podprůměrná podívaná, kterou někteří zřejmě nevydrží sledovat až do úplného konce. 3/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku. (BMW12)

Reklama

Reklama