Reklama

Reklama

Plasterhead

všechny plakáty
Mysteriózní / Horor / Thriller
USA, 2006, 94 min

Obsahy(1)

Partia štyroch mladých ľudí má namierené do Miamy. Cestou objavia kabelku s 500 dolármi a jednou adresou. Pokúsia sa kabelku vrátiť a adresa ich zavedie do malého odľahlého mestečka a domu opradeného legendou o mužovi menom Plasterhead - človeka so znetvorenou tvárou, na ktorú si prikladá sadrové obväzy. Či je legenda pravdivá a či tento netvor jestvuje sa presvedčia na vlastnej koži... (BigFishPop)

(více)

Recenze (3)

hladass 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha nepovedených kopírek Texaského masakru motorovou pilou... Film má sice docela povedenou hudbu a chvílemi i slušnou atmosféru, ale všechno sráží neuvěřitelná ukecanost... Kdyby herci alespoň na chvíli drželi hubu, nešlo by až o tak špatný kousek... S jinými herci... Režisérem... Větším rozpočtem... A Savinim... Plasterhead prostě není dobrý film... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné jak z prostého námětu, z kterýho by šlo udělat aspoň zábavnou blbost, se dá udělat naprosto nudná a ukecaná nuda. Od filmu jsem nic nečekal ale dostal jsem snad ještě míň, film je neuvěřitelně ukecanej stále se tam kecá a kecá. O hercích nemluvím(v tomhle typu filmu vážně nepotřebuju oskarové výkony). Hudba i když poměrně mrazivá tak to zazdí když někdo začne kecat. Sám sobě se divím těm 2*, film sám o sobě si nezaslouží ani 1* ale jako fanoušek slasheru dávám 1* a tu druhou za celkem pěkného(nic méně prakticky neukázaného) vraha. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

K niekoľkým desiatkam slasherov, ktoré napodobňujú, resp. vykrádajú Texaský masaker motorovou pílou a Halloween (prípadne Piatok trinásteho) pribudol ďalší. To je podľa mňa dosť smutné. ()

Reklama

Reklama