Reklama

Reklama

Rozen Maiden: Ouvertüre

  • Japonsko ローゼンメイデン・オーベルテューレ (více)

Recenze (4)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Podle MALu by tyto dvě epizody měli patřit mezi 5 a 6 epizodu Träumend. Träumend jsem ještě neviděl tak nemůžu soudit. Příjde mi, že z větší části se jedná spíše o prequel původního RM. ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

Myslím, že najlepšia časť z Rozen Maiden, pri ktorej by som kludne prijal dlhšiu stopáž, priznám sa Suigintou som nemal moc rád, ale potom to je jedna z favoritov na Alice. Tí, ktorý to zdali z druhou sériu nech skúsia aspoň Overturu, určite nebudú sklamaný. U mňa za ***** a nikdy inak :). ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Jak je již zvykem, většina seriálů má flashbacky, které představují některé hlavní či vedlejší postavy. I u Rozen Maiden to platí a velmi zdařile zde přezentuje první Rozen Maiden, Suigintou. Její tragický začátek, putování, seznámení se Shinku a důvod, proč se vlastně obrátila proti všem. V ten okamžik, kdy jí do očí Shinku řekla ... ... ... mě proběhl mráz po zádech. Tak úžasně ta scéna byla zpracována a já se nedivím, že se v Suigintou nahromadila všechna zloba a touha Shinku rozdrtit. úžasná série, velká škoda, že je to pouhý speciálek, a že se v tomto duchu neodehrávala celá první série. Ještě mě čeká Rozen Maiden: Träumend. 85% ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

K mému překvapení je předehra (natočená ovšem až jako poslední) nejlepší částí celého "eposu" Rozen Maiden. Je téměř prosta infantilních scén (škoda, že ne úplně), to je jedno plus. Druhé plus nám dá lépe poznat, ba i pochopit, první panenku jménem Suigintou. Konečně s ní člověk může soucítit. Obávám se ale, že aby si člověk tento speciál užil, musí vidět alespoň jednu řadu Rozen Maiden a nevím, zda bude každý ochoten tuhle cenu zaplatit. Vlastně vím... každý ochoten nebude. Vážně je mi líto, že takhle nějak nevypadal i zbytek. Lepší ***, a to jsem možná negativně ovlivněn pachutí předchozích řad. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama