Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byl Cimrman v Altaji? A kde je Altaj? Žije tam vůbec někdo? Ale rozhodně tam je krásně! Dobrodružné putování po stopách Járy Cimrmana mezi domorodci v nádherné krajině Altaje - tajemství, radost, krása i veselí. Takový byl život Járy Cimrmana a takové jsou i vzpomínky, které po sobě zanechal. Všude. Ve všech lidech, zvířatech i v přírodě. Stejné stopy jistě zanechá dokument i ve vás. Schválně! Dívejte se! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

otík 

všechny recenze uživatele

Syn dlouholetého cimrmanologa Václava Kotka (herec Vojtěch Kotek - Snowborďáci - na databázi je chyba) spáchal svou první režisérkou akci a natočil pro Divadlo Járy Cimrmana dokument o pobytu Cimrmana na Altaji. Že se jedná o hodně podivný dokument a také bohužel hodně nudný, je jasné z celkového hodnocení na databázi. Také já se bohužel nebavil a je smutné, že když se Cimrman dostane ven z divadelního prostředí, většinou je z toho hrozná kravina. Koho by zajímalo více o natáčení tohoto dokumentu, doporučuji krátký článek mladého Kotka v časopisu Televize 43/2007, str. 8. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Cimrmanologové" na éxpedíci do cízokrájných zákoutí... Pokus o ozvláštnění nezajímavého pseudodokumentu. Ovšem zůstalo pouze u pokusu, jelikož naroubování cimrmaní složky je násilné, nenápadité a velmi trapné. Expedice Altaj by však neobstála ani sama o sobě. Je totiž popřením všeho co by dokument měl obsahovat a nabízet. Samotný nápad není úplně zlý a záznam výpravy této expedice mohl být i dobrý... Ale bohužel tomu tak není. Je našeho génia nehodné, že jeho jméno se zneužívá i k takovýmto ubohostem. ()

Reklama

xerno 

všechny recenze uživatele

Něco tak odporného bych od Miloně Čepelky - mého nej. herce- nikdy nečekal !!! Co tě to proboha popadlo ?! můj nej. cimrmanolog a udělá takovou prasárnu ! Hle musím z pochval na ´´Ze hry do hry´´ najednou přejíd do těžkopádných archaismů. Něco takového jsem opravdu nečekal !!! Už jenom ten titulek: Byl Cimrman v Altaji? A kde je Altaj? Žije tam vůbec někdo? Ale rozhodně tam je krásně! - věřim tomu, že je tam krásně, ale to ostatní jsou akorát komerční pindy. Proč proboha nemohl alespoň ten čepelka zůstat normální ?! Docela ztrácim chuť jít se podívat k nim do divadla, ačkoli je to něco úplně jiného, než nějakej takovejdle rádoby dokument. Měl by ses stydět Čepelko, můžu ti nadávat, můžu tě hanět, ale to je asi tak všechno, co s tím můžu dělat - to je prostě fakt, že jsi tam hrál, ale opravdu to neznamená, že ho odepíšu z oblíbených, jelikož všechny jeho předešlé výkony byly výborný a i mistr tesař potřebuje prachy a tak si ho utne, je mi to fakt líto, tu jednu hvězdu ještě oželím i když nepochopim, proč sem zatahovali zrovna Cimrmana, když to není ani trochu vtipné:-? ()

1945 

všechny recenze uživatele

Video z expedice mastňácké výpravy by opravdu nemělo mít s Cimrmanem co do činění. Zaplatit staré domorodkyni aby vyprávěla o čemkoli ji napadne a občas do toho řekla polosrozumitelné ,,cimrman", natočit pomačkaný nákreš jímky na fekálie VYLILPŮL a houpavou kamerou zachytit frajera v mačkách, který není schopen překonat půlmetrový ledový blok mi opravdu nepřijde originální...Je vidět, že náklady na výpravu musely být opravdu nemalé, ale konečný výsledek a divácký prožitek tomu opravdu zdaleka neodpovídá. Když H. Pawlowská ve svém posledním dílu Banánových rybiček řekla, že se jí film opravdu velice líbil, tak to bylo zřejmě z toho důvodu, že je sama velikou fanynkou televizních sportů * dávám za popis odchytu jelena ()

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Ostudná kapitola cimrmanologie, na kterou by nikdo ze zúčastněných raději neměl upozornovat. Chápu, že si Kotek a spol (Radek Jaroš..proč?) chtěli udělat výlet za částečně darované a částečně veřejnoprávní peníze, ale zařídit to splácaným, nejenže nevtipným, ale nadto ještě trapným scénářem (vážně se scénáře účastnil Svěrák?), křečovitě naroubovaným na Cimrmana, a navíc k celé té hrůze přemluvit neštastníka Miloně Čepelku je přes čáru dobrého vkusu. Dejte si pár facek, vážení. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama