Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dve ženy... ale iba jedna môže prežiť. Alice (Tracy Nelson) a jej manžel George (Linden Ashby) nemôžu mať deti a sú rozhodnutí nájsť si “náhradnú matku“. Jennifer (Heather Tom) je ochotná porodiť ich dieťa a počas tehotenstva s nimi bývať. Zdá sa, že všetko je konečne tak, ako si to Alice predstavovala… Vidina rodinného šťastia sa však stratí, keď Alice zistí, že si George s „náhradnou matkou“ až príliš rozumejú. Posadnutá strachom a žiarlivosťou sa nezastaví pred ničím... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Režisér Douglas Jackson je naprosto vykleštěný režisér. Za 1) podle obalu to vypadá spíše na horor, za 2) příběh není vyloženě špatný, spíše takový krásně béčkový a navíc slibuje akci. No a bohužel rejža z toho udělal blbost, ale ne takovou zábavnou blbost, ale naprosto nudný film který nic nezachrání. Tak proč ty 2*? Snad jen pro Nelsonovou a Ashby a navíc to není nejhorší thriller(spíše nejnudnější) škoda. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale kdybych já slyšel a pak i viděl své mrtvé příbuzné, kteří mi radí a podsouvají nějaký ptákoviny, tak bych se asi výjimečně hlásil někde na klinice. Ale naše hrdinka ne, ta se nenechá odradit a dál se nese na vlně svojí debility. Šmarjá, teď si představte, že takhle pitomý lidi vopravdu existujou. Ale ono to nekončí jen u Alice, která je rozhodně největší kráva z celýho filmu. I všechny ostatní postavy jsou vice či méně otravné a omezené. Brr. A pokračuje to dál, páč nemoc zasahuje i (některé dost hloupé) dialogy a (téměř celý) scénář. No bylo to fakt dost špatný. Jak tak sleduju ty televizní cajdáky na odpoledne, tak mě to přijde navíc všecko na jedno brdo. Taková napůl červená knihovna a napůl rádoby dramatické rádoby silné příběhy takových normálních blbečků ze střední třídy ve zpracování à la Krajní meze. Tedy levný po všech stránkách. Dokonce i tu hudbu snad kopírujou jeden od druhýho. Tohle jsem si měl nechat ujít... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete podívat na nějaký zajímavý psychothriller, tak hledejte jinde. Tenhle kousek je hodně nevyvážený a to po všech stránkách. Napětí se zde objevuje jen velmi zřídka a to ještě ve velmi malých dávkách. Je sice pravda, že místy se tu trochu přitvrdilo, ale vražedné scény proběhnou tak rychle, že změnu atmosféry ani moc nepostřehneme. Navíc samotné herecké výkony jsou rovněž hodně průměrnou záležitostí. ()

KajunkaB 

všechny recenze uživatele

Hlavní psychicky narušená hrdinka mě slušně vytáčela celý film. Bylo sice jasné,jak se film bude stupňovat a kterým směrem se bude ubírat,ale zaujalo nás to celou rodinu a zvítězilo nad fotbalem. Také vás to donutí přemýšlet nad ,,náhradními matkami" a psychickou zátěží kterou pro ně může darování dítěte být. Zabaví i poučí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Televizní psychologický thriller na páteční podzdní večer či půlnoc, dost slabý na to, aby vás i trochu zklamal. Celkově mohl být trošku drsnější. Psychologická proměna hlavní hrdinky proběhla moc náhle a rychle a scénáristé ji uskutečnily těmi nejprofláklejšími způsoby. Hlavní hrdinka se tak stala zcela nesnesitelnou postavou. což ale snad měl být i účel. Bavila mě tetička a černošský policista. Na jedno shlédnutí snad v pohodě, ale i tak pořád zůstává jeden základní pocit dojem - mohlo to být lepší a stačilo by k tomu málo. 1,5* ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama