Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní studio Brno natáčí filmový příběh o chlapci, do jehož života vstoupí virtuální hrdinka z jeho oblíbené počítačové hry. Příběh se jmenuje Kája a Zabi a režisér Pavel Jandourek jej právě točí v blízkosti obce Křižánky na Vysočině. Je to humorné vyprávění o tom, co se stane, když do prázdninové atmosféry vtrhne „zabiják“ ze světa počítačových her. Devítiletý Kája tráví prázdniny s tatínkem na chatě. Okolní příroda ho příliš nezajímá, nejraději vysedává celý den u počítače a hraje hry plné střílení a výbuchů. Ale tatínek s ním chce chodit na výlety, do lesa a k rybníku. A taky si přeje, aby se chlapec skamarádil se slečnou učitelkou, která si užívá prázdnin v nedaleké chatě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

AntiasKing odpad!

všechny recenze uživatele

Ježišmarja ... tak za prvé, komedie???? Co že?!?! Dyť tam nebyl ani jeden vtip Možná jeden pokus o tupý vtip. A kdo vymyslel ten tupý námět. To mělo jako odradit děti od her?! Proboha takovým trapným způsobem, s takovou by to ty děska hráli ještě víc. Znáte ten pocit, když sledujete pana Beana a musíte se prostě stydět za něj :D ... no tak tady zažívám to samé až na to že se u toho nesměju. Kdyby bylo TOP 5 nejhorších filmů co jsem kdy viděl tak tohle by bylo na jednom z míst. Naprosto nesmyslné a tupé. Možná jako školní projekt na základce by to uspělo ale jako normální film....s takovou za chvíli začnou točit filmy i puberťáci za rozpočet pět stovek. 5% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel som dať aspoň jednu hviezdičku za ten, na české pomery, netradičný sci-fi námet. To, že virtuálna postava z počítačovej hry vstúpi do nášho reálneho sveta mi prišlo celkom zaujímavé. Ale tú hviezdu dať nemôžem. Pretože je to tak strašne zle zrealizované a hlavne zahraté, že to nemá obdoby. Naozaj by som musel hodne dlho popremýšľať, aby som si spomenul na podobne špatný film. Odpad! ()

Reklama

M.Macho 

všechny recenze uživatele

No... Snaha pojmenovat čím žijí děti je perfektní - hektolitry krve, M4A2 a silenced Glock 17 + kabar knife...(ehm), tak si myslím, že na Štěpána to není určitě úplně to správné "žrádlo", spíš bych to promítnul v Noci s andělem jako "perversní", ulítlou libůstku. Že by dramaturgové ČT oslavovali Silvestra už 26. 12? ()

Kašák odpad!

všechny recenze uživatele

Kde to jsme? Co to bylo? I když sem neviděl tenhle film celý (čehož rozhodně nelituji) i těcg třicet minut mi stačilo, abych se rozhodl o hodnocení. Matyáš Valenta coby synek, jenž se snaží svému pápankovi sehnat nějakou tu maminku, přivede hrdinku z jeho oblíbené počítačové hry: znova: kde to proboha jsme?!? Jitka Schneiderová od dob Samotářů bohužel hodně klesla. ()

joker2 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený film pro všechny pařmeny. Nádherná představitelka titulní role Lenka Košťáková z Šumperského divadla. Místy i vtipné ("má česká překlad být vyroben v Číně") a hravé (Zabi lítající po ftobalovém hřišti). Role učitelky místy otravná, ale ve finále se ukáže jako největší hacker. Ze zbraní šel strach a převlíkací scéna byla bohužel jen jedna. Kostýmy vydařené a umístění do přírody podnětné a umožńující řadu půvabných záběrů. Škoda toho trpajzlíka, ale zasloužil si to, potvora. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se točil v Křižánkách na Vysočině. (Elisebah)

Reklama

Reklama