Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bankrotující pilot Steve Collins (James Cagney) má za úkol letět s muzikantem Allanem Bricem (Jack Carson) a milionářskou dcerkou Joan Winfield (Bette Davis) do Las Vegas, kde se chtějí Allan s Joan vzít. Joanin otec Lucius (Eugene Pallette) chce tomuto svazku zamezit a přemluví Steva, aby s Joan letěl namísto do Las Vegas, k Luciovi domů. Steve tak Joan "unese", pročež ženich zalarmuje FBI... Scénář od autorů CASABLANCY Julia J. Epsteina a Philipa G. Epsteina. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Věčný souboj pohlaví v žánru romantické komedie v zajímavém a dost nápaditém podání. Zaujmou však především charismatičtí hlavní hrdinové James Cagney a Bette Davis, která je tu zvlášť roztomilá. Nechybí obvyklé ingredience těchto vztahů a jako přidávek má film v sobě i cosi z dobré grotesky (Bette vyskakuje z letadla na kaktus a Pop Tolliver jede s Joan z města). ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Dost bláznivá screwball komedie s velmi předvídatelným dějem, pro mě osobně s ne zrovna moc štastným hereckým obsazením, především B.Davis mi tam nějak moc neseděla, kde se ta pomyslná jiskra mezi hlavními představiteli nějak nedostavila. K tomu místy trochu zmatený děj, který sem tam moc smyslu nedává. 60%. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Zábavná komédia so skvelým obsadením má správny šmrnc, situačný humor a skvelé dialógy. Obom hlavným predstaviteľom dobre padla táto oddychovka po sérii vážnych filmov a bolo vidieť, že si to užívajú. Štvrtá recenzia. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Klasická bláznivá komedie, která neuvěřitelně odsýpá, takže vám ani nevadí, že nepředvádí nic nového. ()

fleurette 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť kvalitní komedie. Konec je jasný po deseti minutách a talent Bette Davis zde byl zahozen, opravdu měla na víc. Snad nejvíce mě zaujal Harry Davenport jako svérázný Pop. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V roce 1941 Hedy Lamarr hrála v dramatizaci The Bride Came C.O.D. v Lux Radio Theatre. (NinadeL)

Reklama

Reklama