Reklama

Reklama

Paříž v ohrožení

(TV film)
  • Francie Alerte à Paris ! (více)

Obsahy(1)

Paríž, smetiari štrajkujú už 10. deň, v uliciach sú hory odpadu a v nich potkany, ktoré sú mimoriadne agresívne, pohryzli už mnohých ľudí. Hrozí epidémia, lekárka Laurence musí zistiť aký je to vírus (potkan napadol i jej dcérku Lolu) a spolupracuje s Alexom, ktorého otec je deratizátor (a tiež má infekciu, je v nemocnici) a chce zaňho dokončiť prácu - zničiť ich hniezdo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

5150 

všechny recenze uživatele

Remake thrilleru RATTEN - SIE WERDEN DICH KRIEGEN!, který hraje pouze na vážnou notu, bez jakékoli hlášky či odlehčení. Snad jen krysí ataky působí docela zábavně. Každopádně finále je v kontextu s tím dramaticky úplně mimo..)) Tvůrci si nechali zadní vrátka pro případné pokračování, ale to snad doufám už nevznikne..)) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I přes docela nízké hodnocení na internetu si nemyslím, že by tento francouzský televizní film byl vyloženě špatný. Sice se tu tvůrci opírají o ohranou zápletku, která nám mnoho nového nenabídne, ale je to natočeno v docela sympatickém hábitu. Samotné tempo filmu je svižné, vyskytuje se tu několik velice zajímavých momentů (tedy až na přehnaný závěr) a ani jsem se u toho moc nenudil. Samozřejmě nesmí být divák moc náročný a hlavně je potřeba trošku přivřít oko nad nelogickými kopanci, které se tu a tam objeví. Oba představitelé hlavních rolí Claire Borotra a Thierry Neuvic mi byli sympatičtí a ani s jejich hereckými výkony jsem neměl absolutně žádný problém. Je sice pravda, že mi trošku brnkala na nervy ona romantická vsuvka, ale bez té se už dneska moc filmů neobejde (a to hlavně platí pro ty televizní). Bohužel hodně diváků si stěžuje na „měkkost“ snímku, protože tvůrci nám mnoho hrůzných zážitků opravdu nenabídnou. Vše důležité se odehrává mimo záběry kamery a když už se konečně mělo dostavit velkolepé finále, dočkali jsme se pouze srandovního a hlavně dost špatně udělaného „digi“ výbuchu, kterému předcházelo asi nejvíce nelogických blikanců nejen ve scénáři, ale i před kamerou. 40% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 6/10/// +viděl jsem i daleko horší, kupodivu docela napínavé a nenudí -těžko uvěřitelné, hloupé, v závěru směšně klišoidní/// Když vezmete špatný námět a přenesete ho do hlavního města Francie, rozhodně z toho povedený film neuděláte. U nás si kdekdo netroufne stávkovat ani den a tam si popeláři klidně stávkují i 14 dní. A to i přesto, že vědí co tím způsobují a že ohrožují nejen všechny obyvatele Paříže, ale i své vlastní rodiny, které tam žijí. Na vše samozřejmě přijde malá dcerka hlavní postavy, ta to řekne svému nadřízenému a ten stejně chce důkaz! WTF to se nedívá na televizi? Samozřejmě když to potom uspěje, tak to vymyslel ON. A nebo oné malé holčičce uteče její potkan, který jako jediný má protilátku, ona uteče za ním, až se dostane mezi všechny krysy, kde už místní armáda čeká na odpočet a následnou detonaci a přesto, že hlavní velitel zásahu vidí, že tam jsou lidi, dá pokyn k odpálení. WTF? Takhle uvažuje člověk s takovou odpovědností? Ale jinak jsem se opravdu nenudil, není to špatný film./// Celkem 54%/// PS: jo a měli tomu snížit přístupnost, protože když dokáže hejno krys sežrat během chviličky dospělého člověka, tak jak je možné, že v momentě kdy krysy naskáčou do místního akvaparku a zaútočí na lidi, nikde není ani kapka krve? Aha já zapomněl, ta přístupnost. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama