Reklama

Reklama

Dark Justice

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
USA, 2003, 11 min

Režie:

Aaron Schoenke

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks), Gardner Fox (komiks)

Scénář:

Aaron Schoenke

Kamera:

Aaron Schoenke
(další profese)

Obsahy(1)

Dcera Jima Gordona je unesena. Když to zjistí, tak požádá o pomoc Batmana. On zjistí, kde únosci drží své rukojmí a rozhodne se jednat. Postará se o většinu únosců a poté se situace zhorší. Zachrání ji Batman nebo to dopadne úplně jinak? (c.tucker)

Recenze (15)

T2 

všechny recenze uživatele

Amatérsky počin čo nič nové neprinesie, spracovaním sa ako tak dá zniesť ale len v prípade keď od toho nič neočakávate. Chýbali mi tam už len nápisy ako BOOM!!! /20%/ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Beru na vědomí, že jde o amatérský film, ale omlouvat to kvůli tomu nehodlám. Ono to totiž lze zpracovat kvalitně i na tomto poli. Dead End budiž příkladem. To Dark Justice je i na ploše svých skromných deseti minut horší Schumacherových bradavkovitých Batmanů. Nemá děj, styl, natož nějaké nápady. A co hůř, je nechtěně směšný. V těch lepších momentech. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale, tak na čistú amatérčinu to bolo celkom vtipné, smiešne a zábavné. Hlavne variant karate-Batmana bol celkom zaujímavý :). 40%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Na amatérský film to vůbec nebylo špatné. Samozřejmě, Batman: Dead end je úplně jiná liga, to je nesrovnatelně kvalitnější, ale nic proti Dark Justice nemám. Odpad! si tento film skutečně nezaslouží! ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Amatérska, tým pádom aspoň trocha zábavná „podívaná“ o Batmanovi, gumovom to hrdinovi, ktorý musí zachrániť jednu slečinku a samozrejme namlátiť jej únoscom. Filmársky a obsahovo slabučké. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Amatéřina z tohoto desetiminutového dílka přímo čiší. To by nebylo zase tak na škodu, jako to, že někdo asi psal scénář (pokud vůbec nějaký byl) v hospodě po jednom pětipívu a čtvrtém panáku myslivce...Druhý Schoenkeův Batman dopadl o dvě třídy lépe. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Fanúšikovská záležitosť, ktorá bola evidentne robená na kolene. Stále lepšie ako Clooneyho Batman a dávalo to viac zmysel ako Batman vs. Superman. ()

Mbeast 

všechny recenze uživatele

Mě se to zdálo na amatérský film dobré. Je pravda, že Batmanův oblek je směšný a bojové scény taky, ale třeba plakát, titulky a hudba působí profesionálně :-). 65%, ale 4 hvězdičky tomu dám když jste to tak strhali. Youtube ()

Mr.Baboon odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se ani nedalo dokoukat. Po 5ti minutách mi bylo neskutečně trapně a musel jsem to vypnout. Paradoxně kanál, který toto vytvořil, dnes dělá jedny z nejlepších videí na YouTube, co se superhdinských "fajtů" týče. ()

Reklama

Reklama