Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Trochu se stydím za to, že se mi blbost typu Saw pořád líbí. Většinou nesnáším laciné (ne rozpočtem, ale obsahem) filmové série, které nenabízejí nic nového a předsouvají díl za dílem překombinovanější a nesmyslnější děj. To vše série Saw je. Nehorázná blbost, která má nalákat lidi a devadesát minut je zabavit naprostými nesmysly. Ale já si nemůžu pomoct a autorům to naprosto žeru. Krom zhovadilé čtyřky se mi líbil víceméně každý díl série dost na slabší tři hvězdy. Tenhle se konečně oprošťuje od filtrů a kamerových okružnic, což je příjemná změna. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A dalšie otázky a otázniky. Už ma ani nebaví o tom polemizovať a hľadať súvislosti či chyby ,medzi jednotlivými dielami a ich prepojeniami. Pasce sú cool, Tobin Bell stále pútavo mudruje a šoky na konci jednotlivých dielov dokážu prekvapiť. To, že je SAW seriál ktorého časti vychádzajú raz ročne ste si už asi všimli, ale tento diel si hned po konci pýta šestku. Stále len dalšie otázky a málo odpovedí. Dúfam, že sa jedného pekného dňa dočkám aj rozuzlenia. Saw V nie je dobrý ako napr. prvé tri diely, ale stále nie je hrozný.. dobre sa naň pozerá a 55% si zaslúži. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Když jsou mi veškeré postavy ve filmu totálně u zadku, interakce mezi nimi je místy příšerná, opakované tajtrlíkování s klíči už spíše připomíná dementní variaci Pevnosti Boyard, jediná past již nemá čím překvapit a celé to směšné, vyčpělé a nesmyslné divadýlko vypadá ještě laciněji než předchozí díly, nemá stále více zrezivělejší a tupější Pila daleko k odpadu. Ten nedávám proto, že potenciál k pádu na úplné dno odpudivého komerčního humusu tu pořád je. Ale ten už nejspíše beze mě... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Hlavní dějová linie se sice kolem Jigsawa pořád dokola omotává a nedokáže se ho pustit (při Bellově neutuchajícím charizmatu se snad ani není čemu divit), ale vyšetřovací odbočky a překvapivě dobře fungující "dlouhá" past nějakým zvláštním způsobem fungují lépe než celý předchozí díl dohromady. Byla to sice labutí píseň, ale ona lehká spokojenost za to (bohužel naposledy) stála. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Další rok, další halloween, další Saw. Nová zápletka, nové postavy, pitvání starých (zápletek i postav). Já nemůžu být nespokojený. Nejsem z těch, co baží po krvi. A přesto se mi to líbilo. Protože je tu chytrý příběh. Ať si kdo chce říká co chce. Nehledě na to, že to nebylo zase tolik krvavé, spíš trochu víc á la Roxette ;o). ()

Galerie (47)

Zajímavosti (18)

  • Scéna, v níž Hoffman (Costas Mandylor) opouští s Corbett (Niamh Wilson) budovu Gideon a říká "nikdo to nezvládl", byla původně natočena pro film Saw 4 (2007), ze kterého byla vystřižena. (c.tucker)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,7 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 113,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno