Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

predators 

všechny recenze uživatele

Saw V aneb 5 přísloví o Hře...1.) Všeho moc škodí! --Ano, v tomto případě je 5. pokračování fakt hodně. 2.) V jednoduchosti je síla! --Bohužel, pasti jednoduchosti moc nepobraly. 3.) Změna je kořením života. --Kdy se ale změní Saw? 4.) Stáří nepřichází samo. --Saw ano. 5.) S poctivostí nejdál dojdeš! --Ano, viděli jsme, jak dopadl agent Strahm. :-) Zajímavosti: ...že na všechny principy fungování pastí přijdou oběti, až když je pozdě... :-) 35% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Největší hororová nuda od... Saw IV. Miluji první díl, dvojku jsem si bez problémů užil, ale od té doby to s touhle sérií frčí dolů jako na tobogánu. A pětka nemá k pomyslnému dnu skutečně daleko. Stačí jen ještě víc přitlačit na demenci, vyměnit necharismatické herce za otravné komparzisty a vybrat mnohem neoriginálnější pasti. Dávám tomu dva díly a James Wan začne koulet očima z toho, do jakých výkalů se jeho dítě propadlo. Pokud už to nedělá poslední tři roky. Největší žánrový blivajz letošního roku nicméně zná své jméno. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, tomuhle dílu jsem se dost dlouhou dobu vyhýbal. Jednak proto, že čtyřka byla dost ubohá a trapná, jednak proto, že tuhle sérii považuju za mrtvou již od třetího dílu. A dnes přišel ten den, kdy jsem si řekl, že tomu dám ještě šanci. A světe div se, nebylo to tak strašný, jak jsem čekal. Jistě, příběh je už tak recyklovaný, že nám nemá téměř co nabídnout, ale je to MNOHEM snesitelnější a lepší než ona zmiňovaná 4. Ale přesto nemůžu dát víc jak 40 %. Možný důvod je v tom, že zde bylo vysvětleno vše tak polopaticky, takže jsem se nemohl zbavit pocitu, že režisér/scénárista pochybuje o divákovu IQ. Takže, pokud fakt nemáte cokoliv jiného na práci, znáte tuto sérii a jste ochotni tomu věnovat 1 a půl hodiny života, tak v lepším případě vás to zabaví. V tom horším... si už nezahrajete další hru... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate je to až kolosálne smiešna blbosť plná prekombinovaných zvratov, ktoré dávajú vždy iný zmysel udalostiam, ktoré sa v minulosti udiali (skoro ako záverečné vysvetľovačky z Vreskotov odpálené na kvadrát). Ako fanúšika naratívu hororových pokračovaní ma to fascinuje, ale po čisto filmovej stránke je to sterilná nuda na úrovni direct-to-dvd flákov. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost brutál horor. Páté pokračování je po slabé čtyřce dost našlapaná, temná, brutální a krvavá jízda, která ani na chvíli nepolevuje, navíc je přehledně a zajímavě natočená, což bych od střihače David Hackla opravdu nečekal. Už úvodní brutál scéna dává jasně najevo co bude následovat. V popředí stojí tentokrát zvrhlý detektiv Mark Hoffman v podání Costase Mandylora, který převzal krvavou práci po skládačkovém vrahovi Jigsawovi, který je po smrti, a tak jsme svědky, kdy prostřednictvím flashbacků a četných retrospektiv je detektiv postupně zasvěcován charismatickým Tobinem Bellem do krvavé práce, jejíž cílem je náprava hříšníků. A i na ty v tomto díle dojde. A bude jich rovnou pět v čele se zajímavou Julií Benz a budou se muset dostat z temného bludiště pastí, které jsou velmi důmyslné, aby vyproštění z nich bylo co nejnáročnější. A aby toho nebylo málo, jde po zkorumpovaném detektivovi jeho kolega agent Strahm v podání Scotta Pattersona, který tuší odkud vražedný vítr vane. O nápaditost a napětí v této krvavé hře není nouze a pátý díl mě opravdu bavil i v mnohém příjemně překvapil a tahle přichystaná past byla fakt působivá hororová smršť. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (18)

  • Julie Benz (Brit) byla natolik ovlivněna intenzitou svojí role ve filmu (zejména strašlivým vyvrcholením), že z toho měla noční můry. (ČSFD)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno