Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (698)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nevím, co je zarážející víc - to, že se film snaží být tak originální, aby na konec zabředl do průměrných vod (pod)průměrných romantických komedií, nebo že se zde zahazuje tolik skvělých herců, z nichž minimálně dvě herečky mají na to utáhnout celý film (Johansson a Connelly) a dva herci mají na mnohem víc (Long a Cooper). A aby mě film takhle nudil, to jsem fakt dlouho nežral. Jen za herce nezaokrouhlím 2,5 * dolů… ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ve svém životě jsem vychytrale zaznamenal, že muži rádi vrážejí klíny do hlav důvěřivých žen a ženy často bezchybně dešifrují signály, které nikdo nevysílá. Životními moudry a s nadhledem odpozorovanými situacemi disponuje tento snímek v míře vrchovaté, ale nějak mi hlava nepobrala množství chlapů dávajících kontakty na svou maličkost ženám, které už nechtějí nikdy vidět. Buď jsem staromódně zabržděný nebo jsem ve své podstatě špatný lovec, ale to je jedno, protože až tak moc mě to moje nepochopení nežere. ()

Reklama

_Berunka_ 

všechny recenze uživatele

Jestli on mě nežere, tak já jednoznačně žeru tento film. Ačkoli se na mi na první pohled jevil jako laciný hollywoodský "doják" zářící těmi nejvytříběnějšími hvězdami - tedy nic pro mě, musím přiznat, že He's Just Not That Into You mě lapil a už nepustil ze svých pout. Nenechte se zmást hodnocením, protože podle mě je zde podhodnocen. Můžete se zde setkat s osudy, které vám přijdou až nezdravě povědomé. Postavy jsou tu až neuvěřitelně uvěřitelné a já tak nejsem nucena k rozpačitému úsměvu nad absurdností příběhu a můžu si vychutnávat jednotlivé milostné propletence. Velice mne potěšilo herecké obsazení v podobě Bena Afflecka, kterého v jiných filmech zrovna nevyhledávám, nebo herecké ztvárnění "sucharky" Jennifer Connelly. Byla mi docela sympatická i naivita Gigi v podání Ginnifer Goodwin a Justin Long se ujal své role taky velice zdařilým způsobem. Nevím proč, ale Scarlett mi tady děsně lezla na nervy. Asi tím, že byla kus. Soundtrack mi padl do noty, dokonce jsem si musela po skončení filmu pustit Keane :)) Co dodat? Musím říct, že tenhle nenápadný snímek (i když s 6500 hodnoceními) na mě udělal dojem a překvapil mě na plné čáře... A hlavně to nebylo jedno klišé za druhým. Co víc si přát :) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Pěkná (romantická komedie), ale moc kecá. Je fajn, že teorii mezilidských vztahů mají hrdinové nastudovanou dokonale, trochu jim ale uniká praxe. Jejich poznatky se dobře poslouchají, protože nejsou hloupé ani nepravdivé, ale když budu chtít poslouchat, pustím si rádio. Čím bych se ale připravil o pohled na tváře (a těla) známých a povětšinou i dobrých herců (a hereček). Délkou a množstvím postav připomíná film Lásku nebeskou, bohužel ničím dalším. U každé nové scény, protože jde v zásadě o sérii lehce provázaných dialogů na podobné téma, jsem si musel ujasnit, co k sobě dané postavy cítí a které další postavy znají. Možná na tom nakonec moc nezáleželo, ale chtěl jsem mít jasno, v čem mi zamilovanými živými bytostmi přehlcený scénář nepomáhal. Na rozdíl od jiných romantických komedií mne zde neschopnost „položit“ se do příběhu mrzela – hrdinové byli sympatičtí a minuty s nimi strávené příjemné. Až tak moc tě nežere svým vyzněním navíc není tak moderní romantickou komedií, jak zkouší předstírat (moderní technologie, ženy volající mužům): párují se výhradně heterosexuálové, být sám znamená být nešťastný a nevěra je v závěru potrestána. Takže 70% Zajímavé komentáře: imf, Madison, Mat21 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak trochu americká variace na Lásku nebeskou, plná vztahů a hereckých hvězd. Bohužel vztahů je zde až moc, takže některé zajímavé dostanou málo prostoru a naopak. Navíc Ken Kwapis je docela rutinér a natočil to celkem nudně, takže mě to věčný povídání chvilkama už přestávalo bavit. Zvlášť, když to má přes 2 hodiny je to místy opravdu roztahané. Ale obsazení to táhne dopředu, všichni hrajou velmi dobře a už jenom kvůli přítomnosti těchto hvězd se na to vyplatí kouknout. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Když Gigi (Ginnifer Goodwin) cvičí jógu a stále čeká na hovor od Conora (Kevin Connolly) s telefonem na podložce, cvičitelka říká, aby se cvičící postavili do pozice psa. Ženy v záběru (včetně Gigi) jsou však v pozici kobry. (paphaja)
  • Autor předlohy Greg Behrendt si zahrál malé cameo jako pastor na svatbě. (ČSFD)

Reklama

Reklama