Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (701)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nevím, co je zarážející víc - to, že se film snaží být tak originální, aby na konec zabředl do průměrných vod (pod)průměrných romantických komedií, nebo že se zde zahazuje tolik skvělých herců, z nichž minimálně dvě herečky mají na to utáhnout celý film (Johansson a Connelly) a dva herci mají na mnohem víc (Long a Cooper). A aby mě film takhle nudil, to jsem fakt dlouho nežral. Jen za herce nezaokrouhlím 2,5 * dolů… ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Pěkná (romantická komedie), ale moc kecá. Je fajn, že teorii mezilidských vztahů mají hrdinové nastudovanou dokonale, trochu jim ale uniká praxe. Jejich poznatky se dobře poslouchají, protože nejsou hloupé ani nepravdivé, ale když budu chtít poslouchat, pustím si rádio. Čím bych se ale připravil o pohled na tváře (a těla) známých a povětšinou i dobrých herců (a hereček). Délkou a množstvím postav připomíná film Lásku nebeskou, bohužel ničím dalším. U každé nové scény, protože jde v zásadě o sérii lehce provázaných dialogů na podobné téma, jsem si musel ujasnit, co k sobě dané postavy cítí a které další postavy znají. Možná na tom nakonec moc nezáleželo, ale chtěl jsem mít jasno, v čem mi zamilovanými živými bytostmi přehlcený scénář nepomáhal. Na rozdíl od jiných romantických komedií mne zde neschopnost „položit“ se do příběhu mrzela – hrdinové byli sympatičtí a minuty s nimi strávené příjemné. Až tak moc tě nežere svým vyzněním navíc není tak moderní romantickou komedií, jak zkouší předstírat (moderní technologie, ženy volající mužům): párují se výhradně heterosexuálové, být sám znamená být nešťastný a nevěra je v závěru potrestána. Takže 70% Zajímavé komentáře: imf, Madison, Mat21 ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Snaha o americkú LÁSKU NEBESKÚ je celkom sympatická. Na hercov sa dobre pozerá, scenár občas prekvapí. Škoda toho pohľadu v štýle SEX V MESTE, kde sa partneri striedajú ako ponožky a každý deň sa chodí na rande s niekym iným, len aby sme s niekym boli... Celkovo je to len klasická romantická komédia... Ale tu je Jennifer Connelly... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 4/10/// +Ginnifer Goodwin a Justin Long, potěší i Drew Barrymore a samozřejmě celkové hvězdné obsazení, postavy mají dostatek prostoru a díky dlouhé stopáži je čas odvyprávět i jejich příběh -místy nemastné, neslané, často babsky ukecané, některé postavy mě nevzali, prostředí bytů, barů a kanceláří nijak neohromí, hudba je spíš upozadněná/// Čekal jsem o dost víc a tak trochu jsem to přetrpěl. Poslední třetina byla nejlepší, protože postavy už jste měli přečtené a byli jste zvědaví na to, jak to s nimi dopadne. Nejkouzelnější dvojicí je Ginnifer a Justin, pro někoho možná i dějová linka se Scarlett a Bradleyem. Jinak to ale moc pohromadě nedrží a některé postavy jsou spíš nezajímavé (Jennifer Connelly, Jennifer Aniston). Tak už to ale bývá. Pro holky to asi bude zajímavější film než pro většinu mužské populace. Pár moudrých rad se tu možná najde, jestli je ale budu aplikovat to si nemyslím./// Celkem 55%/// ()

imf 

všechny recenze uživatele

Velmi ambiciózní, skvěle obsazené, vkusně nakroucené. Potíž je v tom, že dvojic je příliš a divák se mezi nimi ztrácí. Morálka příběhu i jednotlivých point je navíc dokonale černobílá, tempo skřípe kdykoliv není v záběru Scarlett Johansson a Ken Kwapis je fušér. Proč tolik hvězd naskákalo do projektu, který kormidluje autor filmů jako Kněz je poděs nebo Dunston: Sám v hotelu, je mi věru záhadou. V rukou někoho zručnějšího (a s tříčtvrtinovou stopáží) to mohla být komplexní vztahovka s přesahem. Takhle jen plýtvání talentem, filmovým materiálem a vaším časem. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Filmovalo sa v štátech Kalifornia, Maryland, Oregon a tiež v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)
  • Když Gigi (Ginnifer Goodwin) cvičí jógu a stále čeká na hovor od Conora (Kevin Connolly) s telefonem na podložce, cvičitelka říká, aby se cvičící postavili do pozice psa. Ženy v záběru (včetně Gigi) jsou však v pozici kobry. (paphaja)

Reklama

Reklama