Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (699)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Svěží vztahová komedie, plná starých známých tváří. Charisma, sranda, doják, nevidím jediný mínus. Jako jediný podobně laděný a srovnatelně dobrý film vidím samotnou LOVE ACTUALLY. I když ta je jak jinak než naprostým vrcholem, tohle je moje číslo dvě. Tak mě zaráží to nízké hodnocení, ale co, hlavně že to sedlo mně. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Cliff Eidelman: 1. I'd Like To - Corinne Bailey Rae ,2. I'm Amazed - My Morning Jacket ,3. Don't You Want Me - Human League ,4. Supernatural Superserious - R.E.M. ,5. Madly - Tristan Prettyman ,6. This Must Be The Place - Talking Heads ,7. By Your Side - Black Crows ,8. I Must Be High - Wilco ,9. You Make It Real - James Morrison ,10. If I Never See Your Face Again - Maroon 5 ,11. Can't Hardly Wait - The Replacements ,12. Fruit Machine - Ting Tings ,13. Smile - Lilly Allen ,14. Somewhere Only We Know - Keane ,15. Love, Save The Empty - Erin McCarley ,16. Friday I'm In Love - Cure ,17. Last Goodbye - Scarlett Johansson , ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Limonáda s pár solidně načrtnutými životními pravdami, ale v odlehčeném duchu bez přiítlaku na pilu. Vzhledem k hereckému ansámblu, který je bez nadsázky pohádkový, docela promarněná šance natočit stylovou vztahovku ala Closer, potažmo černohumornou společenskou satiru ve stylu pozdních Allanovek. Tohle osciluje přesně mezitím. Výraznější rukopis ale budete hledat marně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Chcelo by sa povedať, že Až tak moc som ten film nežral, ale klamal by som. Nie je to síce typický americký nezávislák, ale skôr typický americký komerčák, alebo možno niečo medzi tým. Príjemná oddychovka na večer vo dvoch s niektorými pravdivými postrehmi o vzťahoch. Poteší hviezdne obsadenie, ktoré sa zdá byť nekonečné a nechápem, ako sa poducentom podarilo toľko stars zlákať do jedného filmu. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Air France je vynikající cestovka. Let z Paříže do San Franciska trvá něco okolo 8 hodin a tudíž jsem si naplánoval, jak krásně se vyspím. Chyba lávky! Celou dobu jsme putovali se sluncem a já po dvou hodinách už začínal vidět dvakrát, ale spánek nikde. Pak ale koukám na obrazovku a tam film. Dal jsem si sluchátka na hlavu a začal sledovat. Po pár minutách se mi v zorném poli objevil Ben Affleck a Jennifer Aniston a mně už bylo jasné, že se jedná o tu romantickou komedii, jejíž plakát mne strašil každé ráno při cestě do školy. Uplynuly dvě hodinky a spal jsem jako mimino. P.S. Za poslední desetimutovku by měli být scénáristé postaveni před popravčí četu, protože do té doby působil Affleck z těch všech chlapů jako největší sympaťák. P.S.S Scarlett se zase nesvlíkla. Člověk stále čte o tom, jak má nejlepší dekolt na světě, ale že by se s ním pochlubila, to ne. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Při natáčení měl film krycí jméno "Boy Trouble". (ČSFD)

Reklama

Reklama